Bez sensu. Co dzień powinni sie nawzajem walić w dupsko.
Jeszcze chcesz im przyjemność sprawiać? Takie codzienne podduszanko za uczynki było by idealne. Ale nie tak do całkowitego odcięcia.
sprawiedliwość dla pokrzywdzonych dzieci, których oprawcy zostali osądzeni lub poddani ostracyzmowi pod zarzutem pedofilii jest niczym, w porównaniu ze skalą tragedii wywołanych przez fałszywe pomówienia i szantaże na tym polu.
i to tyczy się każdego ostentacyjnego epatowania "dobrem dzieci", co jest cechą charakterystyczną tego typu ludzi, których można określić mianem najpodlejszego elementu społecznej tkanki. aktualnie mamy dobry przykład na granicy białoruskiej i bolszewickie metody naszej żydo-komuny skandującej o dobru dzieci.
dlatego mam mieszane uczucia, kiedy widzę takie filmy i kiedy wiem, jak rozwścieczony tłum ludzi z dolnych warstw społecznych potrafi być mądry i sprawiedliwy, oraz to, jak łatwo takim tłumem manipulować. mentalne getto zawsze szuka okazji aby wyładować frustracje i to co ich pcha do działania, to nie żadne poczucie sprawiedliwości, a wypadkowa ich bieżącego stanu emocjonalnego, który w danej chwili może być w decydującej mierze uwarunkowany przez pasmo osobistych niepowodzeń życiowych, dlatego...
pierdole ich wszystkich
UP@ w ośrodkach wychowawczych u nas też niby nie można ja se na kamerce z moją w kiblu siedziałem. jak sie chce to sie da
Za co cię zamknęli? Sąsiad cię z jego owcą przyłapał?
PS: reszta tam siedzi za niewinność.
A skąd w pierdlu miał komórkę?
W dupie sobie z przepustki przyniósł, albo ktoś z rodziny na odwiedzinach w taki sam sposób.
zwykle lepiej nie tykać tego tematu 5-metrowym kijem, jeśli nie wiesz jak było naprawdę, ale wchodzę na sadola, żeby pisać co myślę, więc huj tam, może nikt nie zauważy:
sprawiedliwość dla pokrzywdzonych dzieci, których oprawcy zostali osądzeni lub poddani ostracyzmowi pod zarzutem pedofilii jest niczym, w porównaniu ze skalą tragedii wywołanych przez fałszywe pomówienia i szantaże na tym polu.
i to tyczy się każdego ostentacyjnego epatowania "dobrem dzieci", co jest cechą charakterystyczną tego typu ludzi, których można określić mianem najpodlejszego elementu społecznej tkanki. aktualnie mamy dobry przykład na granicy białoruskiej i bolszewickie metody naszej żydo-komuny skandującej o dobru dzieci.
dlatego mam mieszane uczucia, kiedy widzę takie filmy i kiedy wiem, jak rozwścieczony tłum ludzi z dolnych warstw społecznych potrafi być mądry i sprawiedliwy, oraz to, jak łatwo takim tłumem manipulować. mentalne getto zawsze szuka okazji aby wyładować frustracje i to co ich pcha do działania, to nie żadne poczucie sprawiedliwości, a wypadkowa ich bieżącego stanu emocjonalnego, który w danej chwili może być w decydującej mierze uwarunkowany przez pasmo osobistych niepowodzeń życiowych, dlatego...
pierdole ich wszystkich
Dokładnie tak. Też nie lubię tych opisów w filmach na sadolu - "kara dla złodzieja/gwałciciela" itp. To działa jak pomówienia o czary przed wiekami i może mieć dokładnie taki sam związek z rzeczywistością. Powinniśmy raczej mówić że zarzucono komuś to i to.
pierdole ich wszystkich
Tak jak mówisz... Wystarczy, że gościu był sąsiadem syna policjanta który lubi małe dzieci. Teraz pokutuje, za nie swoje grzechy. Tutaj może słusznie, może nie ale zawsze jest to pytanie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów