18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Gwałt na koszerno
freaky • 2019-07-18, 18:21
Dwunastu nastoletnich izraelskich turystów zostało decyzją sędziego na Cyprze umieszczonych na osiem dni w areszcie w ramach śledztwa ws. domniemanego gwałtu na młodej Brytyjce w nadmorskiej miejscowości Ajia Napa na południowym wschodzie wyspy.

Cytat:

Sędzia sądu w miejscowości Paralimni zaakceptował wniosek policji o osiem dni aresztu dla podejrzanych, aby dać czas śledczym na przeprowadzenie dochodzenia, które mogłoby doprowadzić do oskarżenia o "gwałt" i "gwałt z premedytacją".

12 Izraelczyków aresztowano w środę po doniesieniu 19-letniej brytyjskiej turystki o tym, że padła tego dnia ofiarą gwałtu w hotelu w Ajia Napa, gdzie mieszkała zarówno ona, jak i podejrzani.

Przesłuchanie, na które podejrzani przybyli zasłaniając twarze, odbyło się za zamkniętymi drzwiami, gdyż część z nich to osoby nieletnie.

Izraelski konsul w Nikozji Jossi Wurmbrand podał, że podejrzani mają od 15,5 do 18,5 lat. Izraelskie MSZ napisało w oświadczeniu, że "konsul obserwuje sprawę i jest w kontakcie z zatrzymanymi, a ich rodziny są informowane na bieżąco".

Cypryjski kurort Ajia Napa, znany z nocnego życia i przepięknych plaż, gości co roku wielu młodych turystów.

Cypr odwiedza rocznie 1,32 mln turystów, a Brytyjczycy stanowią wśród nich największą grupę. Wakacje spędza tam też wielu Rosjan i Izraelczyków.

ukryta treść

Najwyraźniej przedstawiciele narodu wybranego pod względem atrakcji turystycznych mają całkiem prymitywne upodobania i nie ustępują pod tym względem bisurmanom ze Wschodu.
Zgłoś
Halman 2019-07-18, 18:26 7
ale czy brytyjka była koszer?

to rozsadzą rabini....
Zgłoś
Hose88 2019-07-18, 18:52 20
HAL9000/2 napisał/a:

to rozsadzą rabini....

A jakie to ma znaczenie? Pejsaci zaraz wyciągną z rękawa kartę o antysemityzmie i Brytyjka dostanie 25 lat ciężkich łagrów.

Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Zgłoś
ProVVe 2019-07-18, 18:55 12
Dla mnie to ścierwo powinni wytruć w pizdu... Tu nie ma co sie szczypać

Ola gringo
Zgłoś
Halman 2019-07-18, 18:56 4
Hose88 napisał/a:

A jakie to ma znaczenie? .

jak mogli z gojką to koszer no chyba że nie chciała no to jak mówisz; antysemityzm

Zgłoś
DzidaZawodnik 2019-07-18, 18:56 3
Ukarali ja za to ze była antysemitką, a była nią na pewno, bo ich zgłosiła na gojowską policje zamiast iść po radę do rabina..
Zgłoś
~Velture 2019-07-18, 20:41 14
HAL9000/2 napisał/a:

to rozsadzą rabini....

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
J................8 2019-07-18, 21:18 2
HAL9000/2 napisał/a:

to rozsadzą rabini....

oraz kasa którą przeznaczą by wyciszyć............
nie to co ubeckie klechy, z postkomuny
które robią u nasz szum,
celowo
Zgłoś
O................n 2019-07-18, 21:59 2
ProVVe napisał/a:

Dla mnie to ścierwo powinni wytruć w p*zdu... Tu nie ma co sie szczypać

Pewnie wyszli z tego samego założenia, tylko chcieli zafundować jej eutanazję przez "bara-bara".
Zgłoś
ziomandrzej 2019-07-18, 22:07 8
Jak się komuś od dziecka wpaja, że wszyscy goje to podludzie to nie dziwota, że któreś pokolenie w końcu zaczyna w to wierzyć.

Przypominam, że w Niemczech za czasów słynnego malarza też panowało przekonanie, że jedni ludzie są znacznie lepsi od innych.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-07-18, 23:00 6
Pewnie to w ramach zemsty na Brytolach, że w czasie IIWW nie rzucili się przez morze by ratować ich braci...
Przed polskimi Nazistami
Zgłoś
Kacu63 2019-07-19, 0:03 3
Hmm. Nie wiedziałem, że jest podział na gwałt i gwałt z premedytacją.
Czy to przypadkiem nie dotyczy tego szejka (czy tam kogoś bogatego, nie pamiętam, ale na pewno to był jakiś bogaty brązowy) co uniewinniono go orzeczeniem sądu, że potknął się i upadając na kobietę niechcący zgwałcił?
Zgłoś
kzf 2019-07-19, 0:34 3
Przede wszystkim to pytanie, czy tą laskę serio zgwałcili. Już nie raz były sytuacje, gdzie biedne kobietki ze łzami w oczach opowiadały jak to były gwałcone\napastowane\molestowane\[tu se wstaw resztę], a ostatecznie okazało się, że wszystko było w tajemnicy przed nią nagrywane jak sama rozrywkowa dama zachęca do podstawiania petard do wypolerowania i rozkładała się lepiej niż stara Honda na parkingu. Wszystko dla $$$., czyt. wykorzystanie akcji #metoo.

Jakby ją 12 bolców w krótkim czasie przebierzmowało, to miesiąc poruszała by się jak pierdolona dżdżownica, więc albo wali w chuja, albo dla niej to nie pierwszyzna
Zgłoś
j................a 2019-07-19, 0:42
jak widać nie ma różnicy czy to żydki czy muslimy
Zgłoś
freaky 2019-07-19, 5:38 5
kzf napisał/a:

Jakby ją 12 bolców w krótkim czasie przebierzmowało, to miesiąc poruszała by się jak pierdolona dżdżownica, więc albo wali w chuja, albo dla niej to nie pierwszyzna

Niekoniecznie, pamiętaj, że chodzi o nastoletnie obrzezane chuje. Poza tym pewnie nie wszyscy brali czynny udział w tym incydencie.

kzf napisał/a:

Przede wszystkim to pytanie, czy tą laskę serio zgwałcili. Już nie raz były sytuacje, gdzie biedne kobietki ze łzami w oczach opowiadały jak to były gwałcone\napastowane\molestowane\[tu se wstaw resztę], a ostatecznie okazało się, że wszystko było w tajemnicy przed nią nagrywane jak sama rozrywkowa dama zachęca do podstawiania petard do wypolerowania i rozkładała się lepiej niż stara Honda na parkingu. Wszystko dla $$$., czyt. wykorzystanie akcji #metoo.

Możesz mieć rację i dziewczyna ponosi całkowita odpowiedzialność za to, co się stało. Pewnie zdzira swoją prowokacyjną postawą sama zmusiła ich do takiej reakcji albo jak ktoś wcześniej zauważył, jeden potknął się i niechcący zgwałcił, a że nieszczęśnicy szli wężykiem, to poszło lawinowo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów