📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Gosciu co szafke skladal odjebal kawal dobrej roboty. Myslalem, ze drzwi pierdolna, a tu prosze!
Riikko napisał/a:
Gosciu co szafke skladal odjebal kawal dobrej roboty. Myslalem, ze drzwi pierdolna, a tu prosze!
myślisz że ona taka "gupia, ,i wcześniej nie sprawdziła?
Tak. Jakby sprawdziła wcześniej to by się nie wyjebała.
Riikko napisał/a:
Drzwi pierdolną, lustro pęknie i rozpruje brzuch tancerce, a ona z wrzaskiem będzie biegać w koło z ciągającymi się po podłodze flakami
To ją powinno uświadomić że jej miejsce jest w kuchni przy garach!!!!
A tak zawiasem mówiąc to wiecie po co kobieta ma mniejsze stopy od mężczyzn? Żeby mogła stać bliżej zlewu
A tak zawiasem mówiąc to wiecie po co kobieta ma mniejsze stopy od mężczyzn? Żeby mogła stać bliżej zlewu
mmarekk napisał/a:
To ją powinno uświadomić że jej miejsce jest w kuchni przy garach!!!!
A jak ma większe? Bo wziąłeś sobie hobbita za żonę?
A nie… to zawsze można powiedzieć ze chuja ma mniejszego po to żeby stać bliżej zlewu
Riikko napisał/a:
Mebla dobrego i solidnego nie widziałeś biedaku ty.
35i napisał/a:
I właśnie dlatego do szaf dodaje się często górne mocowanie do ściany.
naprawde? wlasnie dlatego ? nie wiem co ty robisz z szafami, ale moje bez zabezpieczenia od lat stoja i jakos dotychczas nic sie nie stalo...
WiesławPaleta napisał/a:
Mebla dobrego i solidnego nie widziałeś biedaku ty.
a czy ja to gdzies stwierdzilem? wez sie naucz czytac ze zrozumieniem i wtedy moze pogadamy...
No i fajnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów