📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gdyby kobieta miała myśleć i wbijać gwoździe, to by myślała i wbijała gwoździe.
Przeznaczeniem kobiety jest przedłużanie gatunku.
A przy okazji dawanie dupy.
Przeznaczeniem kobiety jest przedłużanie gatunku.
A przy okazji dawanie dupy.
Powinna wbijać patelnią
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
łajzy jak nie znacie angielskiego to się nie wypowiadajcie "mistakes happen" czyli błędy się zdarzają.ona to zrobiła specjalnie i jest to pewnie wycięte z jakiegoś programu a wy już sami sobie dopisujecie historie...durnie.
Gwoździe i kobiety widocznie nie są "za pan Brat"... Kiedyś jednej kobiecie pokazywałem jak się robi gwoździe (ale takie prawdziwe... kute)... bo nie mieściło się jej w głowie, że kiedyś nie były tak tanie jak teraz... Ale widząc ten filmik czuje się winny, wtedy dałem koleżance do ręki nagrzany do czerwonego pręt i 1kg młotek... aż cud, że nic się nie stało...
jakim trzeba byc ludziem zjebanym by sie mistejk hapen stal wbihajac wkreta mlotkiem
Jak mawiał tato budowlaniec ,,lepsza wbita śruba, niż wkręcony gwóźdź"
jbone napisał/a:
łajzy jak nie znacie angielskiego to się nie wypowiadajcie "mistakes happen" czyli błędy się zdarzają.ona to zrobiła specjalnie i jest to pewnie wycięte z jakiegoś programu a wy już sami sobie dopisujecie historie...durnie.
A co Ty moja mama jesteś żeby na mnie durniu mówić?
radek225 napisał/a:
Typowa amerykańska zabudowa - wszystko z dykty i karton-gipsu. A potem płacz, że przyjdzie Katrina, czy jakieś inne gówno i ich szałasy rozpadają się. W Polsce co najwyżej by szyby z okien wyleciały.
Ale pieprzysz głupoty! Widziałeś jak wyglądały domy po przejściu huraganu przez północną Polskę w ostatnie wakacje? Do dziś ludzie w barakowozach mieszkają. A to był wypierdek w porównaniu do tego jakie mają w Ameryce.
Poza tym ściany szkieletowe są jako wewnętrze ściany w budynku znacznie bardziej funkcjonalne, a nie to co w Polsce, zeby powiesić obrazek na ścianie PRLowskiego bloku trzeba napierdalać wiertarką udarową a i tak jest szansa że pierwsze szlag trafi wiertło!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów