Taki Ken Block tylko na dwóch kołach. W tle oczywiście dubstep. Mój pierwszy post więc witam;)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ehhh z tym dub stepem... czy ludzi już nie stać na intrumenty muzyczne i muszą używać mikrofalówek i innych kobiecych zabawek?
-Umyj rączki
-Ale ja nie mam rączek
-Nie ma rączek nie ma ciasteczka
-... I like trains
-... I like trains
@arYYt TO jest raczej ta nuta ====> Benny Benassi - Cinema (Skrillex Dubstep Remix)
Ale sie przyjebaliscie do tego dubstepu. Wszystko jest sztuka a ile ludzi tyle gustów. Jeden lubi techno, drugi metal a trzeci m. klasyczna. Poza tym nie kazda muzyka jest do tanczenia.
Ale sie przyjebaliscie do tego dubstepu. Wszystko jest sztuka a ile ludzi tyle gustów. Jeden lubi techno, drugi metal a trzeci m. klasyczna. Poza tym nie kazda muzyka jest do tanczenia.
Włączam filmik, słyszę świsty, piski, zgrzyty... Myślę sobie - coś ten motor nie domaga. A tu się okazuje, że to muzyka...
Przepraszam muzyko, że Twoim imieniem nazwałem to coś...
Przepraszam muzyko, że Twoim imieniem nazwałem to coś...
jak można słuchać takiego gówna
Koleś posiada znaczne umiejętności używania motocykla, nie jeden by 300 konnym autem nie zrobił tak
bez jaj, ta "nuta" kojarzy mi się z Amigą. Jak targała floppa to tak samo brzmiało, wkleić do tego vocal i mam hit. Kurwa.
Dzeki takiej chujowej muzyce te filmiki sa naprawde sadystyczne.... oO
Dzieki tej chujowej muzyce te filmiki naprawde staja sie sadystyczne... oO
Dzieki tej chujowej muzyce te filmiki naprawde staja sie sadystyczne... oO
Ja pierdole rzygać już się chce tą nienawiścią do dubstepu. Wszędzie można się teraz natknąć na jebaną rockową propagandę z kwejka chujem wziętą. "Muzyka z duszą", "jedyna muzyka warta uwagi" - w chuju mam to czy ktoś słucha tego czy tamtego. Mnie rock nie jara, ale mam szacunek do tej muzyki, bo nie jestem zakompleksionym głąbem żyjącym w swoim wyimaginowanym świecie, w którym liczy się tylko jeden gatunek muzyki, a reszta to rzekomy chłam.
@nucky - jak masz się wpierdalać z takimi komentarzami to zamknij lepiej ryj i przypierdol sobie klawiaturą w łeb. Ja tam lubię dubstep podobnie jak inne gatunki muzyki, nawet klasyczna siądzie, bo o gustach się nie dyskutuje. Szkoda tylko, że mało kto sprzeciwia się tutaj komentarzom, które mają trochę browarów żeby tylko samemu nie być hejtowanym. Mam swój styl, wolę inną muzykę i szczerze w dupie mam te wasze piwa!
@nucky - jak masz się wpierdalać z takimi komentarzami to zamknij lepiej ryj i przypierdol sobie klawiaturą w łeb. Ja tam lubię dubstep podobnie jak inne gatunki muzyki, nawet klasyczna siądzie, bo o gustach się nie dyskutuje. Szkoda tylko, że mało kto sprzeciwia się tutaj komentarzom, które mają trochę browarów żeby tylko samemu nie być hejtowanym. Mam swój styl, wolę inną muzykę i szczerze w dupie mam te wasze piwa!
Gymhana na motocyklu to baba? a wygląda na faceta
Michaszysz, ale żeś dojebał... przecież się słuchać nie da tego a co dopiero bawić się gdzieś przy takiej muzyce. Przecież ktoś ataku padaczki dostanie i huja mu ktoś pomoże ba będą myśleli ze się dobrze bawi.
Już kurwa nie wiem gdzie wy macie uszy, a i jaranie się dubstepem to pedalstwo
Już kurwa nie wiem gdzie wy macie uszy, a i jaranie się dubstepem to pedalstwo
Dubstep potrafi być spoko i sam go słucham , a fakt jest taki że nie ma sensu dodawać go jako podkład do wszystkich filmików tylko dlatego że jakieś bezmózgiej rzeszy małolatów wydaje się on być akurat super a topie ...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów