dubstep to chuj i ciota
Ty masz ryj jak chuj i ciota frajerze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a DUPstep to chuj dla pedałów!
@arYYt TO jest raczej ta nuta ====> Benny Benassi - Cinema (Skrillex Dubstep Remix)
Ale sie przyjebaliscie do tego dubstepu. Wszystko jest sztuka a ile ludzi tyle gustów. Jeden lubi techno, drugi metal a trzeci m. klasyczna. Poza tym nie kazda muzyka jest do tanczenia.
hej stary to do czego jest dubstep ? do remontów ? bo idealnie wtapia się w tło dźwiękowe takich przedsięwzięć
Ja pierdole rzygać już się chce tą nienawiścią do dubstepu. Wszędzie można się teraz natknąć na jebaną rockową propagandę z kwejka chujem wziętą. "Muzyka z duszą", "jedyna muzyka warta uwagi" - w chuju mam to czy ktoś słucha tego czy tamtego. Mnie rock nie jara, ale mam szacunek do tej muzyki, bo nie jestem zakompleksionym głąbem żyjącym w swoim wyimaginowanym świecie, w którym liczy się tylko jeden gatunek muzyki, a reszta to rzekomy chłam.
@nucky - jak masz się wpierdalać z takimi komentarzami to zamknij lepiej ryj i przypierdol sobie klawiaturą w łeb. Ja tam lubię dubstep podobnie jak inne gatunki muzyki, nawet klasyczna siądzie, bo o gustach się nie dyskutuje. Szkoda tylko, że mało kto sprzeciwia się tutaj komentarzom, które mają trochę browarów żeby tylko samemu nie być hejtowanym. Mam swój styl, wolę inną muzykę i szczerze w dupie mam te wasze piwa!
Nie napinaj się tak bo Ci żyłka pęknie pizdryku
Można pęknąć ze śmiechu czytając komentarze hejterów i osób broniących jak to kolega wyżej napisał "DUPstepu" : )
Taki Ken Block tylko na dwóch kołach. W tle oczywiście dubstep. Mój pierwszy post więc witam;)
Taki Ken Block ? Po pierwsze te 3 wyrazy nie mogą występować obok siebie, taki jeden to ty jesteś, po 2 Ken jeździ samochodami, to jest Jesse Toler - problemy z czytaniem ?, a po 3, Hende Hoch!
BTW jak można słuchać Peji innych pseudo raperów Tede najlepszy przecież jest pije do hejterów Sram na was i na wasz hej Dubstep to muzyka jak każda inna nie podoba się to się nie słucha i już
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów