Taki Ken Block tylko na dwóch kołach. W tle oczywiście dubstep. Mój pierwszy post więc witam;)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
dubstep to chuj i ciota
Kozak kawałek poślij pw parę w tym stylu jak możesz, a ten typ to, że drift taki? Nie znam się ale fajnie popierdala
akcja od 0:50, dupstep hujowy, dla technotłuków, niektóre kawałki dupstepu można słuchać, ale w większości to jest hujnia dla technobuców
Nucky, powinieneś w takim razie zmienić nick na dubstep!
Można obejrzeć filmik bez dźwięku i nie słyszeć chujowego dupstepu. Ale to nic nie da, bo sam filmik też jest chujowy. Koleś jedzie sobie na piździku i nic się nie dzieje.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
słucham czasem dubstepu ale to już któryś filmik z kolei do którego to w chuj nie pasuje
Niestety, ten film do nich się nie zalicza.
Żeby tańczyć do takiej "muzy" trzeba mieć skurcz ciała co 0,5 sek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów