📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
już to udowodniła na przykładzie referendum w Warszawie... obrzydliwe babsko
Ja na referengtm byłem i głosowałem za odwołaniem. A tym, którzy nie byli a dalej narzekają, z okazji nadchodzących świąt życzę wielkiego, pedalskiego i murzyńskliego fiuta w dupala.
I tu pani Hani trzeba przyznać rację, bo jak mówi Konstytucja III RP w rozdz. 1 art. 4 : "Władza zwierzchnia w Rzeczypospolitej Polskiej należy do Narodu."
Nieświadomie, ale powiedziała prawdę.
Jak to mówią : "jak się nie pomyli, to prawdy nie powie"
Open, free and uncensorable websites,
using Bitcoin cryptography and BitTorrent network
zeronet.io
Nieświadomie, ale powiedziała prawdę.
Jak to mówią : "jak się nie pomyli, to prawdy nie powie"
Czyżby się coś prawicowym sadolom pomieszało? Lewacką anarchią zajeżdża. HGW jak i całej platformy szczerze nie cierpię, ale władza nie może przegrywać. Od tego jest władza.
A nawiasem mówiąc, przegrana tylko potwierdza jak chujowa jest to władza.
A nawiasem mówiąc, przegrana tylko potwierdza jak chujowa jest to władza.
wspięła się aż tak wysoko
fabiothethird napisał/a:
Czyżby się coś prawicowym sadolom pomieszało? Lewacką anarchią zajeżdża. HGW jak i całej platformy szczerze nie cierpię, ale władza nie może przegrywać. Od tego jest władza.
Cytat:
HGW najpierw chciała zdelegalizować 2 marsze bo jej się nie podoba to co ludzie tam manifestują a potem mówi że kiedy władza pozwoli ludziom wyrażać niewygodne poglądy to przegrywa. To że ktoś nie lubi totalitaryzmu nie znaczy że jest anarchistą.
jak by my byli jak grecja to tą suke już by ktoś kurwa zastrzelił
Już pomijając, że powiedziała to HGW. Jak byłby postrzegany władca, gdyby ciągle przegrywał? Straciłby szacunek oraz swój autorytet i byłby do wymiany. Wracając do HGW, strzela sobie w stopę, bo jak strupek69 trafnie zauważył, w III RP władza należy do Narodu, a nie do jego przedstawicieli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów