Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Habemus papam!
Paskudny Stary Dżon • 2013-02-13, 13:00
Tak sobie myślę, że konklawe się spóźniło. Papież już jest - i to nieśmiertelny!

W alarmie do piekieł pozwalam
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
Zgłoś
JohnnyRocketfingers 2013-02-13, 22:18 1
Zaraz się dowiem, że satanista nie wierzy i nie czci diabła tylko wyznaje "filozofie akcentującą opozycyjną stronę świata bądź ludzkiej natury" (źr wikipedia). Tylko, że nikt się w to tak nie zaglębia jak myślisz i każdy kto rozdziawia ryja i pokazuje tego typu znaki myśli, że jest wspaniałym satanistą. Masz racje pałam nienawiscia i zloscia ale jestem czlowiekiem nie swietym, a nikt nie mowi ze katolik czy chrzescijanin bedzie Cie kochal. Oczywiscie powinien ale to nie znaczy ze musi i to nie ja zaczynam glupimi obrazkami i debilnymi tekstami, a z racji ze jestem zwyklym czlowiekiem, ktory nie ma nic do drugiego dopoki ten nie probuje mnie obrazac to odpowiadam zloscia i zaczepkami na zlosc i zaczepki. Proste jak drut.

Choć potrafię się przyznać, że trochę mnie poniosło, bo z reguły nie mam nic do ateistów, buddystów itp. (do tych prawdziwych) ale gdy ktoś obraża mnie ja odpowiadam tym samym.

...Niech staną zegary...
Zgłoś
urotsukidoji 2013-02-13, 22:32 4
kolo_ziom napisał/a:

Spina ?
Może i spina.
Papieża Polaka nie obraża się. Przecież ten człowiek miał szacunek na całym świecie.. Nawet arabusy go szanowały (pomijając jednego), a ty przyjdzie jakiś matoł, wkei jakiś prostacki rysunek i myśli że jest fajny.

ps.
usuń historię, żeby mama nie zobaczyło na jakie strony wchodzisz, bo lanie będzie.

Niech się sam broni jeśli mu przeszkadza szykanowanie jego imienia.

Jan Paweł drugi gwałcił małe dzieci!!!!
Zgłoś
MojaAdrenalina 2013-02-13, 22:33 3
Cytat:

Co to za naćpany brudas?

napisałbym wypierdalaj ale boje się, że dostane warna :/
Zgłoś
JohnnyRocketfingers 2013-02-13, 22:36 1
urotsukidoji,
Przykro mi jeżeli cie to spotkalo moze kiedys zapomnisz, a jesli masz dowody to idz na policje jesli nie masz to sa grupy wsparcia na pewno ktos ci pomoze.

...Niech staną zegary...
Zgłoś
Gonczor 2013-02-13, 22:36 1
Dobra, coś Ci powiem, na spokojnie bez spin, chciałbym, żebyś do tego na chłodno podszedł, nie zależy mi na przerzucaniu się obelgami.

Zacznijmy od tego, że są wśród metalowców, czy satanistów dzieci, które faktycznie myślą, że jak zaczną palić kościoły, pisać, że "bÓG to chuj i tępa pizda" itd. to im się dzięki temu ego podniesie, wyładują w ten sposób złość za to, że rodzice każą im chodzić na lekcje religii w szkole. Rozumiem jak najbardziej to, że takie bezpardonowe odzywki, czy banalnie przerobione zdjęcia z papieżem mogą urażać, jako że jedyny cel, w jakim powstają to pokazanie jaki autor jest "fajny i ma w dupie konwenanse społeczne" (chociaż wątpię, żeby takie osobniki posługiwały się tego typu językiem).

Są też ludzie, którzy podchodzą do tematu poważniej i zgłębiają tą filozofię, dzięki czemu można z nimi porozmawiać, mają jakieś poglądy na świat, antagonistyczne do chrześcijańskich, ale nie przeszkadza im to w nawiązywaniu dialogu. Sam jestem agnostykiem, nie lubię kościoła, ale nie miałem nigdy problemu, zeby zwrzeć bardzo bliskie znajomości z zadeklarowanymi chrześcijanami, Polecam przejrzeć stronę poświęconą tejże religii, przynajmniej zakładkę "o nas" www.satan.pl . Jest tam pokrótce wyjaśnione co i skąd się bierze, potraktuj to chociażby jako możliwość poznania wroga .
Zgłoś
JohnnyRocketfingers 2013-02-13, 22:47 1
Gonczor,
No właśnie i o to chodzi, nie czuje urazy do nikogo, a nawet mam wielu bliskich znajomych, którzy są ateistami, agnostykami i uważam ich za wspaniałe osoby, a tę stronę, którą podesłałeś przejrzę nie by poznać wroga ale by dowiedzieć się czegoś więcej, bo uważam, że mam znikomą wiedzę w tym temacie ale wręcz nóż w kieszeni się otwiera przez tych lekko mówiąc "śmiesznych", malutkich ludzików, którzy nie mają czym się zająć w życiu albo wyładowują swoją złość w internecie, a potem za przeproszeniem pieprzą jacy to katolicy źli, niedobrzy. Tylko szkoda, że najłatwiej atakować kogoś kto się nie może albo nie chce bronić.

...Niech staną zegary...
Zgłoś
s................f 2013-02-13, 23:15 2

Piwo za piwożłopa
Zgłoś
mikel1994 2013-02-13, 23:51
Chyba nie ogarniam waszego sporu.

Czyli słuchając Motorheada jestem satanistą, maluję sobie odwrócone krzyże na czole, jestem brudasem i obrażam papieża Polaka?

wtf?

"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu jebany"
Zgłoś
Gonczor 2013-02-14, 0:02
mikel1994 napisał/a:

Czyli słuchając Motorheada jestem satanistą, maluję sobie odwrócone krzyże na czole, jestem brudasem i obrażam papieża Polaka?

A gdzie to jest napisane? Było kilka słów o dzieciach, które za bardzo przeżywają bunt w swoim życiu.
Zgłoś
PanAndrzej 2013-02-14, 0:43 2
Z Benedykta cisnijmy beke ale wystarczy słowo o JP2 i włacza sie tryb bólu dupy u szeryfów internetu. Dziwne.
Zgłoś
misiorysio 2013-02-14, 2:06
O ja pierdole jak czytam o 19 letnim sataniście zagłębiającym się w filozofie.... bitch please...

Postaram się zachować formalizm mojej wypowiedzi by podnieść jej poziom a innym dać więcej powodów do obraźliwych komentarzy itd. Panie Gonczor , nie chce wyprzedzać faktów itd. jednak w dzisiejszych czasach gdy młodzierz zachowuje się jak hm chorągiewka targana potężnym wiatrem, słyszę o ruchach subkulturowych typu EMO GOTH SATAN itd (oczywiście nie sugeruje jakobyś miał należeć do jakiegokolwiek z nich, ani jakoby twje zainteresowania mialy byc jakies gorsze, zwyczajnie juz duzo takich osob widzialem) to ogarnia mnie pusty śmiech. Gdy Jan Paweł II umierał, co mogę śmiało powiedzieć dla większości Polaków nie było miłym przeżyciem, w całej Polsce organizowane były różnorakie "białe marsze" i inne procesje w jego intencji. Teraz gdy minęło już parę ładnych lat ludzie całkowicie zapominają kim był co robił itd. Jest osobą wyśmiewaną itd. Jeden z Panów (Apox) kilka postów wyżej stwierdził że ten człowiek szlajał się po świecie za cudze pieniądze i nic nie robił tylko siedział na złotym tronie, no litości naprawdę? Jakoś nikt nie pamięta o uwolnionych więźniach sumienia z kuby? nikt nie pamięta że jak papież gdzieś się pojawiał to momentalnie ustawała w danym miejscu nawet na ten krótki okres, wszelka zbrodnia itd? Teraz gdy w modzie jest nienawiść do chrześcijaństwa, naprawdę boli mnie to co widzę. (Żeby nie było niejasności nie chodzę do kościoła ogólnie nie podoba mi się koncepcja Boga który sprawdza liste i ma tylu pomagierów, ale wierze w takowego. ) Aktualnie chrześcijanie są najbardziej piętnowaną grupa religijną na świecie, to właśnie oni są mordowani za swoje wierzenia. A wy tutaj obrażając Papieża Polaka, zachowujecie się jak banda brudasów w Londynie którzy otwarcie szydzą z tej religii. Nie wierzycie dobra niema problemu nikt was nie będzie tutaj nawracał, to nie wiara muzułmańska, możecie wierzyć nawet w moc kartofla albo i w nic, a wszystkie będzie w porządku do momentu aż zaczniecie naruszać wolność drugiej strony. Pamiętajcie, że każdy zasługuje na szacunek a człowiek którego tutaj zrównaliście z gównem, zasługuje na niego z nas tutaj moim zdaniem najbardziej. Chyba zbyt wielu z was się tutaj zapomniało...

a wracając do zagłębiającego się w filozofie, to polecam czystą teorie prawa Hansa Kelsena oj ten to potrafił dopierdolić
Zgłoś
Muzz 2013-02-14, 2:43 3
misiorysio napisał/a:

(...) zachowujecie się jak banda brudasów w Londynie (...)

(...) Pamiętajcie, że każdy zasługuje na szacunek (...)

Zgłoś
misiorysio 2013-02-14, 8:59
och nie myśl sobie że to hipokryzja, gdybym powiedział że jesteście banda brudasów z Londynu to bym kogoś obrażał, a oceniając czyjeś zachowanie, tak juz nie jest.
Zgłoś
2................5 2013-02-14, 9:20
kolo_ziom napisał/a:

Wy pseudo antychrześcijanie.. Ja pierdolę co za dziecinada.
A ten idiota co pokazał Jana Pawła II z tym fajkiem i browarem, to chuj mu w dupę..
Kolejny pedał co odpowiedział na pytanie: Co to za naćpany brudas?....
Walcie się.

Dobrze, że w internecie bierzesz wszystko na poważnie. Z kleru się śmieją a jak wspomni się o Papieżu Polaku, nie daj Boże źle, to Cię pseudo chrześcijanie wpierdolą żywcem, hipokryzja pełną parą. Także te wyzwiska panie dorosły to możesz zachować dla swoich kolegów z piaskownicy, bo tylko pokazujesz poziom swojego buractwa.
Zgłoś
ryhuskaua 2013-02-14, 11:54 1
@misiorysio,Asaltis

Wiecie co,chyba portale pomyliliście to nie jest Onet tylko sadol.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów