misiorysio napisał/a:
O ja pierdole jak czytam o 19 letnim sataniście zagłębiającym się w filozofie.... bitch please...
Jasne, mając 19 mogę co najwyżej się rozwodzić na temat tanich win, bo poruszanie kwestii filozoficznych na pewno przekracza moje jakże skromne możliwości intelektualne, zaś to, że przeczytałem coś na temat satanizmu, żeby nie być takim ignorantem, który chciałby dużo móc powiedzieć mimo braku jakichkolwiek podstaw czyni ze mnie satanistę. Bomba, wejdę sobie na jakiś muzułmański portal, to jeszcze oprócz okultysty będę arabem.
Cytat:
Postaram się zachować formalizm mojej wypowiedzi by podnieść jej poziom
Powinno być:
Cytat:
Postaram się zachować formalizm mojej wypowiedzi by sprawić wrażenie, że umiem czytać ze zrozumieniem
Cytat:
Panie Gonczor , nie chce wyprzedzać faktów itd. jednak w dzisiejszych czasach gdy młodzierz zachowuje się jak hm chorągiewka targana potężnym wiatrem, słyszę o ruchach subkulturowych typu EMO GOTH SATAN itd (oczywiście nie sugeruje jakobyś miał należeć do jakiegokolwiek z nich, ani jakoby twje zainteresowania mialy byc jakies gorsze, zwyczajnie juz duzo takich osob widzialem) to ogarnia mnie pusty śmiech.
Subkultura, jak subkultura-jedni ludzie się lubią w to bawić, inni nie. Ja lubię moje długie kudły i mocniejszą muzykę (chociaż znajdziesz u mnie chyba każdy gatunek-od bardziej ekstremalnych odmian death metalu przez jazz po muzykę klasyczną). Tyle.
Cytat:
Gdy Jan Paweł II umierał, co mogę śmiało powiedzieć dla większości Polaków nie było miłym przeżyciem, w całej Polsce organizowane były różnorakie "białe marsze" i inne procesje w jego intencji.
To słodko.
Cytat:
Teraz gdy minęło już parę ładnych lat ludzie całkowicie zapominają kim był co robił itd. Jest osobą wyśmiewaną itd.
Z tym się zgodzę. Widać kilka postów wyżej bardzo mało wyszukany żart.
Cytat:
Jeden z Panów (Apox) kilka postów wyżej stwierdził że ten człowiek szlajał się po świecie za cudze pieniądze i nic nie robił tylko siedział na złotym tronie, (...)Teraz gdy w modzie jest nienawiść do chrześcijaństwa, naprawdę boli mnie to co widzę.
Owszem jest, najczęściej z wiary drwią zakompleksione dzieci, którym rodzince jednak kazali chodzić na religię w szkole. Pisałem to nieco wyżej
Cytat:
A wy tutaj obrażając Papieża Polaka, zachowujecie się jak banda brudasów w Londynie którzy otwarcie szydzą z tej religii.
No tego nie zdzierżę. Pokaż mi gdzie ja go obrażałem? No pokaż mi gdzie? Czy może po prostu w ferworze fanatycznej gorączki spowodowanej nienawiścią do kogokolwiek nie wyznającego chrześcijaństwa masz jakieś objawienia? Sam zachowujesz się, jak taki łysy wyrostek w ortalionowym mundurze, który jak widzi gościa z długimi włosami dostaje amoku. Ale tak jest najłatwiej-wrzucić wszystkich niewierzących do jednego worka-to nie wymaga myślenia, które mogłoby doprowadzić do tego, że już i tak rozgrzane od nienawiści neurony nie wytrzymają. Prawda? Zero osądu, po prostu jak zaprogramowany robot o wpisanym takim algorytmie oceniania ludzi:
czy jest wierzący?
t:rozmawiamy dalej
n:to głupi ateista, bądź saanista, ma długie włosy, jest brudny i obraża Papieża Polaka.
Cytat:
Nie wierzycie dobra niema problemu nikt was nie będzie tutaj nawracał
No właśnie jest problem, bo jak normalny niewierzący trafi na tak ograniczoną osobę, jak ty, to zostaje przemielony przez taki właśnie algorytm, jak wyżej, zaszufladkowany i obrzucony obelgami.
Cytat:
(...)Pamiętajcie, że każdy zasługuje na szacunek a człowiek którego tutaj zrównaliście z gównem, zasługuje na niego z nas tutaj moim zdaniem najbardziej. Chyba zbyt wielu z was się tutaj zapomniało...
Jeden worek-podejście indywidualne wymagałoby zbyt dużego wysiłku.
Cytat:
a wracając do zagłębiającego się w filozofie, to polecam czystą teorie prawa Hansa Kelsena oj ten to potrafił dopierdolić
Dziękuję, chociaż jeśli to dzięki niemu osiągnąłeś taki poziom rozwoju, to nie wiem, czy skorzystam.