18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Habemus papam!
Paskudny Stary Dżon • 2013-02-13, 13:00
Tak sobie myślę, że konklawe się spóźniło. Papież już jest - i to nieśmiertelny!

W alarmie do piekieł pozwalam
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
Zgłoś
urotsukidoji 2013-02-13, 21:35 1
obraziłeś się kochanie? Zjedz marchew.
Zgłoś
Debal 2013-02-13, 21:36 1
kolo_ziom

Zacna spina milrodzie !
Zgłoś
Muzz 2013-02-13, 21:38 3
Malice Mizer, papieże z Japonii

Zgłoś
Gonczor 2013-02-13, 21:41
My name is called religion. Sadistic, sacred whore.
Jak najbardziej za
Zgłoś
kolo_ziom 2013-02-13, 21:42 11
Spina ?
Może i spina.
Papieża Polaka nie obraża się. Przecież ten człowiek miał szacunek na całym świecie.. Nawet arabusy go szanowały (pomijając jednego), a ty przyjdzie jakiś matoł, wkei jakiś prostacki rysunek i myśli że jest fajny.

ps.
usuń historię, żeby mama nie zobaczyło na jakie strony wchodzisz, bo lanie będzie.
Zgłoś
prof. Matolewicz 2013-02-13, 21:45 8
Ewentualnie
Zgłoś
JohnnyRocketfingers 2013-02-13, 21:47 10
Ja nie moge umalowane pedały, cpuny i brudasy..pokazujcie satanistyczne znaki "\m/" pedryle, a potem mowcie "to ze slucham metalu nie znaczy ze jestem satanista" i udawajcie grzeczniutkich chlopcow, z ktorych robi sie oszolomow..nie robi wy jestescie oszolomami..

...Niech staną zegary...
Zgłoś
prof. Matolewicz 2013-02-13, 21:48 1
@up
A ty jesteś ograniczony umysłowo. Idź się pomodlić.
Zgłoś
JohnnyRocketfingers 2013-02-13, 21:51
@up po czym wnioskujesz satanku?

...Niech staną zegary...
Zgłoś
Apox 2013-02-13, 21:51 2
@kolo_ziom
Nie obraża się go ponieważ?
CO TAKIEGO ZROBIŁ?
Otóż NIC nie zrobił. Jeździł po świcie za nieswoje pieniądze i mówił ludziom że mają być dobrzy dla siebie i innych. Że mają sobie pomagać, a sam siedział na złotym tronie, w wielkim i bogatym kościele.
Zgłoś
prof. Matolewicz 2013-02-13, 21:58
@Asaltis
A po czym wnioskujesz, że satanista jest większym oszołomem od katolika?
Zgłoś
JohnnyRocketfingers 2013-02-13, 21:58 1
A i malujące się pedrylki odwrócony krzyż to nie jest znak szatana tak został ukrzyżowany święty Piotr według biblii tak na przyszłość żebyście się nie ośmieszali takimi znakami bo wychodzi, że więksi z was chrześcijanie niż satany.

...Niech staną zegary...
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2013-02-13, 22:01
Urwa Wasza Mać.
Rock and Roll a nie jakieś kurwa krzyże czy pentagramy.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
JohnnyRocketfingers 2013-02-13, 22:05
prof. Matolewicz,
Przykro mi Twój atak się nie powiodl, chcialem napisac, ze sam dojdz do tego po czym wnioskuje, ze nie wiesz co powiedziec i probujesz na sile cos wymyslic ale czytajac Twoje komentarze uznalem, ze i tak nie dojdziesz wiec nie kontynuujmy dialogu.

...Niech staną zegary...
Zgłoś
Gonczor 2013-02-13, 22:06
Asaltis a wiesz, że większość symboli satanistycznych została ustanowiona przez kościół? Pierwszym symbolem, od początku satanistycznym był krzyż zamętu. Swoją drogą, rogata dłoń, do której się odwołujesz weszła na tyle do życia tej subkultury, że nie widzę, sensu wykazywania jej konotacji z satanizmem, bo równie dobrze można by to zrobić z pacyfką.

A i zanim zaczniesz zarażać ludzi swoją miłością do bliźniego, czy jak wolisz "pedrylków", to powiedz mi proszę, czy według ciebie satanista wierzy w istnienie Szatana?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów