📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
obraziłeś się kochanie? Zjedz marchew.
My name is called religion. Sadistic, sacred whore.
Jak najbardziej za
Jak najbardziej za
Spina ?
Może i spina.
Papieża Polaka nie obraża się. Przecież ten człowiek miał szacunek na całym świecie.. Nawet arabusy go szanowały (pomijając jednego), a ty przyjdzie jakiś matoł, wkei jakiś prostacki rysunek i myśli że jest fajny.
ps.
usuń historię, żeby mama nie zobaczyło na jakie strony wchodzisz, bo lanie będzie.
Może i spina.
Papieża Polaka nie obraża się. Przecież ten człowiek miał szacunek na całym świecie.. Nawet arabusy go szanowały (pomijając jednego), a ty przyjdzie jakiś matoł, wkei jakiś prostacki rysunek i myśli że jest fajny.
ps.
usuń historię, żeby mama nie zobaczyło na jakie strony wchodzisz, bo lanie będzie.
Ewentualnie
Ja nie moge umalowane pedały, cpuny i brudasy..pokazujcie satanistyczne znaki "\m/" pedryle, a potem mowcie "to ze slucham metalu nie znaczy ze jestem satanista" i udawajcie grzeczniutkich chlopcow, z ktorych robi sie oszolomow..nie robi wy jestescie oszolomami..
@up
A ty jesteś ograniczony umysłowo. Idź się pomodlić.
A ty jesteś ograniczony umysłowo. Idź się pomodlić.
@up po czym wnioskujesz satanku?
@kolo_ziom
Nie obraża się go ponieważ?
CO TAKIEGO ZROBIŁ?
Otóż NIC nie zrobił. Jeździł po świcie za nieswoje pieniądze i mówił ludziom że mają być dobrzy dla siebie i innych. Że mają sobie pomagać, a sam siedział na złotym tronie, w wielkim i bogatym kościele.
Nie obraża się go ponieważ?
CO TAKIEGO ZROBIŁ?
Otóż NIC nie zrobił. Jeździł po świcie za nieswoje pieniądze i mówił ludziom że mają być dobrzy dla siebie i innych. Że mają sobie pomagać, a sam siedział na złotym tronie, w wielkim i bogatym kościele.
A i malujące się pedrylki odwrócony krzyż to nie jest znak szatana tak został ukrzyżowany święty Piotr według biblii tak na przyszłość żebyście się nie ośmieszali takimi znakami bo wychodzi, że więksi z was chrześcijanie niż satany.
Urwa Wasza Mać.
Rock and Roll a nie jakieś kurwa krzyże czy pentagramy.
Rock and Roll a nie jakieś kurwa krzyże czy pentagramy.
prof. Matolewicz,
Przykro mi Twój atak się nie powiodl, chcialem napisac, ze sam dojdz do tego po czym wnioskuje, ze nie wiesz co powiedziec i probujesz na sile cos wymyslic ale czytajac Twoje komentarze uznalem, ze i tak nie dojdziesz wiec nie kontynuujmy dialogu.
Przykro mi Twój atak się nie powiodl, chcialem napisac, ze sam dojdz do tego po czym wnioskuje, ze nie wiesz co powiedziec i probujesz na sile cos wymyslic ale czytajac Twoje komentarze uznalem, ze i tak nie dojdziesz wiec nie kontynuujmy dialogu.
Asaltis a wiesz, że większość symboli satanistycznych została ustanowiona przez kościół? Pierwszym symbolem, od początku satanistycznym był krzyż zamętu. Swoją drogą, rogata dłoń, do której się odwołujesz weszła na tyle do życia tej subkultury, że nie widzę, sensu wykazywania jej konotacji z satanizmem, bo równie dobrze można by to zrobić z pacyfką.
A i zanim zaczniesz zarażać ludzi swoją miłością do bliźniego, czy jak wolisz "pedrylków", to powiedz mi proszę, czy według ciebie satanista wierzy w istnienie Szatana?
A i zanim zaczniesz zarażać ludzi swoją miłością do bliźniego, czy jak wolisz "pedrylków", to powiedz mi proszę, czy według ciebie satanista wierzy w istnienie Szatana?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów