Kalifat berlin
Kalifat berlin
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolisz jak ktoś u mnie w robocie o upadlińcach w PL, że jakby wszyscy co nas zalali wrócili do siebie po wojnie to by nam firmy zbankrutowały bo pracowników by nie było.
Wracając do niemców. Człowieku ponad 90% tego to pasożyty czerpiące socjal i nigdzie nie pracują.
Wyjebanie ich oznaczałoby niewyobrażalne odciążenie dla budżetu przez co dałoby się ODpodatkować pozostałych z tych debilnych podatków jakie płacą aby na habibiego, jego 3 żony i 20 dzieci starczyło.
Oni nic nie wnoszą więc wyjebanie ich to jak pozbycie się nowotworu.
Odezwał się nasz narodowy pasożyt. Razem z nogą odjebali ci ta część mózgu odpowiedzialna za logiczne i racjonalne myślenie.
Pierdolisz jak ktoś u mnie w robocie o upadlińcach w PL, że jakby wszyscy co nas zalali wrócili do siebie po wojnie to by nam firmy zbankrutowały bo pracowników by nie było.
Wracając do niemców. Człowieku ponad 90% tego to pasożyty czerpiące socjal i nigdzie nie pracują.
Wyjebanie ich oznaczałoby niewyobrażalne odciążenie dla budżetu przez co dałoby się ODpodatkować pozostałych z tych debilnych podatków jakie płacą aby na habibiego, jego 3 żony i 20 dzieci starczyło.
Dokładnie nie czaje jakim trzeba być pomyleńcem aby takie brednie pisać.
I tutaj nie tylko trzeba brać social pod uwage ale też zniszczenia materialne co widać choćby na tym filmiku powyżej.
Niestety władza jest zjebana i nie chodzi o nasze dobro tylko o ich portfele nie biorą ludzi bo chcą ratować państwo bu hahahaha trzrba być skończonym idotą aby tak myśleć jak driver powyżej.
Oni wezmą ich bo liczą na tanią siłe roboczą i trzeba patrzyć na takich skurwysynów jak na turbo sknerę i skąpca bo tak jest prawda.
Choćby nie wiem ile milionów i bilionów mieli i oddali chociaż pół miliona na lepsze wypłaty i dla nich to by było odczuwalne w skali procenta 0,01%
To tego nie zrobią bo wolą ciapatego zatrudnić i będą im mniej płacić więc sami na tym więcej zarabiają.
I im opłaca sie wysyłać towar i surowce przez cały świat by potem z powrotem już gotowy produkt finalnie wracał z powrotem do państwa na sprzedaż.
Niżeli dać miejsce pracy i zarobić lokalnym ludziom.
Właśnie w ten sposób cały świat zrzucił sie technologicznie do Chin.
Ale zawsze znajdzie sie taki zjeb i będzie bronić te świnie bogackie wiecznie nie nażarte swoim hasełkiem.
Leave Bilionares Alone !!!!!!!
mieszkam w monachium, lepiej bym teg onie napisal.
Ludzie ustawieni przez TVNowych "ekspertów", którzy im trują dzień i noc, że potrzebują ściągnąć więcej murzynków i przesiąść się na rowerki bo inaczej świat spłonie. Oni w to naprawdę wierzą. Pierdolona sekta.
Może się zmierzymy na liczby, na fakty i dane ? Co by było bez upadlincow w Polsce, co by bylo bez emigrnatow w Niemczech ? W takiej pułapce znalazły się właśnie Czechy. Kraj, który w porę nie znalazł rozwiązania na niż demograficzny i teraz gospodarka ledwo dycham, bo nie ma ludzi do pracy. I są w dupie. Trzeba stanąć przed faktami i z tym się zmierzyć. Polacy i Europa wymiera.
Ja nigdzie nie napisałem, że to mi się podoba. Bo jestem dokładnie tak samo prawicowy jak Wy. Ale pomysłu na to nie ma
Wiec nie pierdolcie kocopołów. Wiem o czym pisze, bo w tym siedzę, analizuje. To część mojej pracy. Ale sadolowi eksperci wiedza swoje 😉
[ Dodano 2025-01-11, 14:44 ]
Może się zmierzymy na liczby, na fakty i dane ? Co by było bez upadlincow w Polsce, co by bylo bez emigrnatow w Niemczech ? W takiej pułapce znalazły się właśnie Czechy. Kraj, który w porę nie znalazł rozwiązania na niż demograficzny i teraz gospodarka ledwo dycham, bo nie ma ludzi do pracy. I są w dupie. Trzeba stanąć przed faktami i z tym się zmierzyć. Polacy i Europa wymiera.
Ja nigdzie nie napisałem, że to mi się podoba. Bo jestem dokładnie tak samo prawicowy jak Wy. Ale pomysłu na to nie ma
Wiec nie pierdolcie kocopołów. Wiem o czym pisze, bo w tym siedzę, analizuje. To część mojej pracy. Ale sadolowi eksperci wiedza swoje 😉
Gdyby dzisiaj Niemcy, odesłali wszystkich Syryjczyków i Libanczyków z powrotem do ich krajów, to gospodarka niemiecka by się zatrzymała. I to w większości gałęzi. Budownictwo, transport, służba zdrowia, produkcja. Niemcy zwyczajnie wymieraja i bez pontonowych inżynierów nie mieli by szans, żeby utrzymać kraj.
To jest brutalna, ale prawda. Takie są liczby i suche dane. Niestety. To jest właśnie efekt niżu demograficznego
Dlatego Polacy, Drodzy Rodacy ! Ruchajmy się, gdzie się da i z kim popadnie ! Ruchajmy się, róbmy dzieci, utrzymajmy Polskę dla Polaków!
Kutasy w dłoń, waginy na wierzch, dla kraju, dla ojczyzny ! Za naszych dziadków, za naszą wolnosc, za niepodległość!!!
Po pierwsze to zmniejszanie się społeczeństwa może i zmniejsza wpływy do budżetu państwa ale i zmniejsza koszty jakie państwo musi wydać na mniejsze społeczeństwo (no nie licząc piramidy finansowej jakim jest ZUS) więc dla obywatela nie ma to znaczenia.
Po drugie przy spadku rdzennego społeczeństwa państwo dobierając inżynieryjnych obywateli liczyło na większe podatki z ich pracy a finalnie otrzymało zwiększone koszta przez socjale i niezadowolenie społeczne przez zwiększenie przestępczości, co musieli załatać coraz większymi podatkami dla rdzennych i propagandą by się ich głupota nie roznosiła w społeczeństwie.
A po trzecie uważam że cała ta polityka nie pochodzi z głów lewackich polityków a mądrych głów pochodzenia innokontynentalnego które tych lewaków celowo opłaca.
Europa ma nic nie produkować, Europa jest liczna i bogata (tymczasowo) i ma kupować a wiadomo kto najwięcej produkuje.
Ciekawi mnie gdzie jest i co robi ta laska z tego filmiku co tak zaprasza.
Mam nadzieję że pod ziemią.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów