Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:28
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Riddler vs Czarnuszek - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kpiarz Dzisiaj 18:16
Driver19cm napisał/a:

Może się zmierzymy na liczby, na fakty i dane ? Co by było bez upadlincow w Polsce, co by bylo bez emigrnatow w Niemczech ? W takiej pułapce znalazły się właśnie Czechy. Kraj, który w porę nie znalazł rozwiązania na niż demograficzny i teraz gospodarka ledwo dycham, bo nie ma ludzi do pracy. I są w dupie. Trzeba stanąć przed faktami i z tym się zmierzyć. Polacy i Europa wymiera.
Ja nigdzie nie napisałem, że to mi się podoba. Bo jestem dokładnie tak samo prawicowy jak Wy. Ale pomysłu na to nie ma
Wiec nie pierdolcie kocopołów. Wiem o czym pisze, bo w tym siedzę, analizuje. To część mojej pracy. Ale sadolowi eksperci wiedza swoje 😉
Może się zmierzymy na liczby, na fakty i dane ? Co by było bez upadlincow w Polsce, co by bylo bez emigrnatow w Niemczech ? W takiej pułapce znalazły się właśnie Czechy. Kraj, który w porę nie znalazł rozwiązania na niż demograficzny i teraz gospodarka ledwo dycham, bo nie ma ludzi do pracy. I są w dupie. Trzeba stanąć przed faktami i z tym się zmierzyć. Polacy i Europa wymiera.
Ja nigdzie nie napisałem, że to mi się podoba. Bo jestem dokładnie tak samo prawicowy jak Wy. Ale pomysłu na to nie ma
Wiec nie pierdolcie kocopołów. Wiem o czym pisze, bo w tym siedzę, analizuje. To część mojej pracy. Ale sadolowi eksperci wiedza swoje 😉

Powiedz, że ty sobie jajca robisz??? Bo przestaje sie dziwić, że całe Sadistic sie z ciebie śmieje.
Zgłoś
Ryju1983 Dzisiaj 18:22
Velture napisał/a:

Pierdolisz jak ktoś u mnie w robocie o upadlińcach w PL, że jakby wszyscy co nas zalali wrócili do siebie po wojnie to by nam firmy zbankrutowały bo pracowników by nie było.
Wracając do niemców. Człowieku ponad 90% tego to pasożyty czerpiące socjal i nigdzie nie pracują.
Wyjebanie ich oznaczałoby niewyobrażalne odciążenie dla budżetu przez co dałoby się ODpodatkować pozostałych z tych debilnych podatków jakie płacą aby na habibiego, jego 3 żony i 20 dzieci starczyło.
Oni nic nie wnoszą więc wyjebanie ich to jak pozbycie się nowotworu.

Dobrze prawisz. Aż postawie ci browca.
Zgłoś
Pietrushka Dzisiaj 18:55 1
Velture napisał/a:

Pierdolisz jak ktoś u mnie w robocie o upadlińcach w PL, że jakby wszyscy co nas zalali wrócili do siebie po wojnie to by nam firmy zbankrutowały bo pracowników by nie było.

Widzisz, moja praca polega na tym że odwiedzam wiele różnych firm i przedsiębiorstw. Takich średnich i dużych, zatrudniających średnio 400 osób lub więcej. Biorąc pod uwagę jedynie to co widziałem oraz wywnioskowałem z rozmów i olewając jakiekolwiek i gdziekolwiek podawane dane statystyczne, jestem przekonany że to jest fakt i jeżeli masz podobne doświadczenia możemy to przedyskutować. Jeżeli Twoje źródła to jakakolwiek telewizja lub to co ludzie gadają to nie znajdziemy wspólnego języka w tym temacie.
Znam co najmniej kilka firm, głównie produkcyjnych, w których stosunek pracowników pl/uk wynosi 1/3. Są zatrudniani poprzez agencje pracy więc "wychodzą" dość tanio w porównaniu z kimś na etacie. Gdyby odeszła od nich z dnia na dzień 66% zatrudnionych to uważasz że 33% pociągnęło by w jakiś sposób firmę?
Jeżeli tak to weź pod uwagę że te 33% to głównie zarząd, kadra kierowników, brygadziści i ustawiacze maszyn. Powodzenia z taką załogą zrobić 10% normy.
9 firm to mało? Niby mało. Gdyby jutro stanęły to najpóźniej za tydzień w poniedziałek w sklepie doznał byś szoku jak wtedy gdy zabrakło srajtaśmy w czasach pandemii.
Pozatym te kilka to stosunek 1/3. Są też takie 2/1 i 1/1 oraz bardzo niewiele gdzie pracują sami Polacy.
Mówię tylko o tym co widzę. Jest to jedyne źródło moich wniosków.

Velture napisał/a:

Wracając do niemców. Człowieku ponad 90% tego to pasożyty czerpiące socjal i nigdzie nie pracują.
Wyjebanie ich oznaczałoby niewyobrażalne odciążenie dla budżetu przez co dałoby się ODpodatkować pozostałych z tych debilnych podatków jakie płacą aby na habibiego, jego 3 żony i 20 dzieci starczyło.
Oni nic nie wnoszą więc wyjebanie ich to jak pozbycie się nowotworu.

Teraz to nie wiem jak jest. Zapewne tak jak mówisz. Ale jak sięgam pamięcią 10 lat wstecz, gdy mieszkałem w Monachium to Sycylijczycy stanowili główną gałąź gastronomii na terenie Monachium i okolic.
Niderlandy 5 lat temu wyglądały bardzo podobnie. Nawet w Polskich sklepach mulaty pracowali o kebabach i restauracjach nie wspominając.

Wszystko było w miarę przed tym jebanym "refuges welcome". Ktoś kto do tego dopuścił powinien mieć wytoczony proces o szkodę dla świata. Nikomu nie przyniosło to nic dobrego i jak ktoś ma kontr argumenty to również chętnie wysłucham,
W obecnym czasie jestem zdania że nie da się podróżować za granicę bezpiecznie. Nagle coś politycznie jebnie i do hotelu wpadają ludzie z karabinami i strzelają. Było już tak kiedyś. Wszędzie coś wisi, jest niewiele państw w których nie wisi i u Nas na szczęście nie wisi.

U Nas na szczęście grzmocimy się tylko politycznie. W życiu głosowałem już na różne ugrupowania polityczne. Nie interesowałem się polityką więc słuchałem co mówią i jakie mają zamiary to wybierałem to co wydawało się dla mnie słuszne. Jak głosowałem na obecnego prezydenta, to myślałem sobie że "o kurwa, taki nowoczesny i zabawny gość, memiczny bo od razu internet go podłapał", jeszcze latało takie prześmiewcze porównanie zdjęcia z młodości Komorowskiego, gdzie wyglądał jakby miał małe kotki w piwnicy i dudy przystojniaka z rozpiętą koszulą. Kurwa, jaki młody człowiek jest głupi. Teraz żałuję. Nadal nie znam się na tych ustawach i całym majstersztykiem z tym związanym. Poszedłem w życiu w tę stronę że pozbyłem się z domu telewizora i zacząłem bacznie zaglądać sobie w portfel. Z roku na rok coraz mniej zaczyna mi się podobać to jak gospodarowane są moje pieniądze i ogólnie pieniądze Polaków.
Jak łatwo zostało rozjebane 200 milionów, 256 milionów, 70 milionów, 55 milionów. Ile Polaków musi tyrać po 8 godzin cały rok, żeby wpompować do Państwa 500 milionów złotych? A to są tylko pieniądze rozjebane, porachowane na szybko. Ile wpompowane bezmyślnie w "dzieci" żeby patologii żyło się lepiej?
A co się stało z sądami? Akurat miałem nieprzyjemność się dowiedzieć jak pozwałem kogoś i dwa przestępstwa i dostałem odmowę bez możliwości odwołania z rozprawy zaocznej bo oni się niczego nie dopatrzyli. Niech ich chuj. Nawet nie zaprosili żeby "pogadać"....
Wszystko jest w opłakanym stanie i nikt tak naprawdę nie ponosi za nic odpowiedzialności. Wiemy już o tylu aferach a nikt nie skończył bez pieniędzy na bruku albo we więzieniu. Jak nie chorują to uciekają. Ale jak znajomy zadłużył się na 50 tysięcy w funduszu alimentacyjnym to go w Niemczech w 3 dni znaleźli.

Do czasu aż nie uszczelnimy swoich portfeli i nie zrobimy jakiejś rewolucji podatkowej, żeby sobie katolicy płacili na kościół a ja nie bo nie używam, żebym ja mógł płacić na wojsko i pały bo chcę żeby w miastach było bezpiecznie a nie chce bulić na służbę zdrowia bo jestem młodym i zdrowym koniem i do lekarza idę 2 - 3 razy w roku. Nawet jakby brał 5 stów za wizytę to i tak lepiej bym na tym wyszedł niż płacąc chuj wie na co co miesiąc. Może chcę płacić podatki na dzieci, ale może nie 500 plus? Chuj mnie obchodzi że ktoś ma bombelki i mu się przydadzą te pieniążki. Niech sam rozegra swój portfel tak żeby mu te 8 stów nie było potrzebne i żebym ja mu nie musiał tego kurwa dawać. Niech sobie wywalczą o zniżki na ubrania dla dzieci co są w wieku kiedy szybko rosną, albo jakieś pakiety pampersów od Państwa, żeby nie musieli płacić, na kartki jak kiedyś. Już wolę jako ogół Polak kupić hurtem milion pampersów za dwa miliony złotych prosto od producenta niż przepierdalać XXX milionów co miesiąc żeby jedni kupili sobie pampersy a inni wódkę i mefedron.
Nie istnieje obecnie żadna partia i żadna osoba na którą chciałbym zagłosować. Wszyscy pierdolą 3po3, kasa spływa im jak manna z nieba na biura poselskie. Już było widać jaka tam musi iść mamona jak Adamek poszedł pierdolić o obronie Chrystusa. Ja pierdole gdybym stał obok to bym mu wtedy wyjebał za to jak się szmaci w tym garniturze.
Naszczuli prawych na lewych, ojców na synów, Polaków na Polaków. Oni się biją o postulaty które i tak nigdy nie wejdą w życie. Już tyle lat śledzę świadomie to co się dzieje dookoła mnie i jestem przekonany że tam idą tylko po HAJS. Gruby kurwa hajs. Oni się bawią, oni się oskarżają, oni się krytykują a co chwilę wychodzi na jaw że gdzieś zginął hajs. Gruby hajs Polaków.
Żeby politycy mieli pensje po 100 tysięcy złotych? To jest gruba przesada. Z drugiej strony jak mają nawet 100 tysięcy złotych i zaczynają z długiem w US a po 2 latach poddają się dymisji z majątkiem 20 milionów złotych? Albo ja jestem chujowy z matmy albo znowu ktoś zajebał pieniądze.

Tak wszyscy krzyczą o obcinaniu rąk złodziejom i cieszą się jak typ odpierdala drugiego typa bo mu ukradł złom a za ścianą typy dają 56 milionów złotych księdzu odpierdalającego egzorcyzmy salcesonem i piszącym o tym książkę. To jest żenada żeby kłócić się która partia jest lepsza i dopuszczać kolejnych potencjalnych złodziejów w pobliże otwartego skarbca. Zamknijmy ten jebany skarbiec, utnijmy ręce złodziejom i zastanówmy się co dalej.
Jak ogarniemy wydawanie i odpowiednie zarządzanie majątkiem Polaków i wprowadzimy kary śmierci dla polityków kradnących pieniądze wszystkim Polakom jeżdżąc zezłomowanym autem w chuj kilometrów i jemu podobnych to wtedy możemy rozmawiać o takich krokach jak wychodzenie z Unii albo NATO.
Gdzie by Nas teraz te jebane debile zaprowadzili, gdybyśmy wyszli z Unii albo NATO?
Jak oni są w stanie w każdej chwili spierdolić za granicę żeby nie ponieść konsekwencji. To jest kurwa żal.
Zgłoś
Kroki71 Dzisiaj 20:47
Dokładnie. Kopa w dupe nierobom niech zapierdalaja u siebie na kromkę chleba a nie na zasiłkach siedza i kanarki sie we łbach z nudów lęgna, kozojebcom zafajdanym..
Zgłoś
Driver19cm Dzisiaj 21:35
Quassar napisał/a:

Dokładnie nie czaje jakim trzeba być pomyleńcem aby takie brednie pisać.
I tutaj nie tylko trzeba brać social pod uwage ale też zniszczenia materialne co widać choćby na tym filmiku powyżej.
Niestety władza jest zjebana i nie chodzi o nasze dobro tylko o ich portfele nie biorą ludzi bo chcą ratować państwo bu hahahaha trzrba być skończonym idotą aby tak myśleć jak driver powyżej.
Oni wezmą ich bo liczą na tanią siłe roboczą i trzeba patrzyć na takich skurwysynów jak na turbo sknerę i skąpca bo tak jest prawda.
Choćby nie wiem ile milionów i bilionów mieli i oddali chociaż pół miliona na lepsze wypłaty i dla nich to by było odczuwalne w skali procenta 0,01%
To tego nie zrobią bo wolą ciapatego zatrudnić i będą im mniej płacić więc sami na tym więcej zarabiają.
I im opłaca sie wysyłać towar i surowce przez cały świat by potem z powrotem już gotowy produkt finalnie wracał z powrotem do państwa na sprzedaż.
Niżeli dać miejsce pracy i zarobić lokalnym ludziom.
Właśnie w ten sposób cały świat zrzucił sie technologicznie do Chin.
Ale zawsze znajdzie sie taki zjeb i będzie bronić te świnie bogackie wiecznie nie nażarte swoim hasełkiem.
Leave Bilionares Alone !!!!!!!

Ale Ty wiesz, że ciapaci, muslimy, upadlinskie gówno, murzyńskie pomiotu zarabiają dokładnie tyle samo co biały czlowiek ? W takich krajach jak Polska, Francja, Wlochy czy Niemcy, nie ma nawet prawa zarabiać mniej. Jest umowa o pracę, są dokładnie te same warunki pracy i wynagrodzenia dla wszystkich. Pracodawca tutaj nic nie oszczędza

Aha. I już tyle razy mnie obraziłeś, że aż szkoda gadać. Ja Ci nic nie zrobiłem. Czuję się urażony. Rozumiesz, że przez to mogę się zamknąć w sobie ?

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem