meatball napisał/a:
@ wojtass
nie chce mi się szukać po archiwum, z resztą sam mówisz, że muzyka schodzi na drugi plan.
tak właśnie.
Cytat:
Nie wiem o co Ci chodzi z tym ciągłym nazywaniem ludzi z długimi włosami brudasami. Sam nie mam długich włosów, ale kiedyś miałem i mam długowłosych znajomych i uwierz mi, codziennie się myją, niektórzy mają włosy bardziej zadbane niż niejedna dziewczyna
Jednostki. Policz na ulicy mijając metalowca (nie napisze brudas bo znowu będziecie się czepiali jak pedały kiedy mówi się o nich pedały) ilu z nich faktycznie jest takim księciem z bajki o jakim piszesz. Stawiam flaszkę wódki że w 7 na 10 przypadków moja wizja brudasa się sprawdzi
Cytat:
potrafią sami się utrzymać, są inteligentnymi ludźmi, a Ty posługujesz się jakimiś wyssanymi z palca stereotypami
Z tym utrzymaniem różnie bywa, tak samo jak z inteligencją. Jednak uważam, że większość z nich swoje poglądy wyraża na zasadzie 'brud informacji'. Już śpieszę z wytłumaczeniem - jeden 'metalowiec' koło 30tki powie coś na 'metalowym' ognisku a reszta potem powtarza.
Odpowiedziałem na Twój post bo jako jedyny, z pozostałych skierowanych do mnie, był warty odpowiedzi. Jednak uważam że dalsza wymiana zdań mija się z celem, najwyżej zaczniemy bluzgać się po rodzinie a ja dostane warna. Swoje wiem i choćbyś nasrał pod siebie zdania nie zmienię.