Cytat:
znawcy = brudasy. na pewno będą zachwyceni, są tłuste włosy, chujowe koszulki z chujowymi zespołami i darcie ryja. do gazu
Wyżej wymieniona treść, mojego autorstwa, została usunięta z powodu 'Niskiego poziomu intelektualnego postu'. Niski poziom intelektualny to, kurwa, reprezentują te brudasy.
Filmik idealnie pokazuje ich naturę. Banda zarośniętych pajaców słuchających darcia ryja jeszcze większych pajaców. Mają się za chuj wie kogo a w 90% przypadków mieszkają z matką, która kurwa zamiast dziada umyć i wypierdolić do roboty podaje mu mleczko do łóżka.
Nienawidzę skurwysynów gorzej niż tego moda co usunął mi post. W trosce o to żeby moje wypociny znowu nie zostały wyjebane przez jakiegoś niedowartościowanego moderatora który zachłysnął się odrobiną władzy w swoim godnym pożałowania życiu, wzbogacę post intelektualnie poprzez dodanie kilku mądrych słów: diastereoizomeria, hipochondryczny mason, Jan miodek.
[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-07-01, 15:58 ]
Nie wiem, który mod usunął Ci posta, ale na pewno miał powód, więc nie płacz, tylko się ogarnij.