18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Hail Satan 2 ! Napisy PL
czarnylelo • 2010-06-29, 23:08
Krótki amatorski szwedzki film "Hail Satan 2: True Scandinavian Black Metal", o tym jak trudno być tru...

Polecam znawcą tematu gdyż tylko ich zapewne ten filmik rozbawi ;P

:::::::::DEMON DAYS:::::::::
Zgłoś
Baphomet 2010-06-30, 0:08 2
"znawcą" będą zachwyceni...
Zgłoś
GKC 2010-06-30, 8:03 1
Ciekawe co ten znawca zrobi, jak się dowie, że nim filmiki polecasz...

Ajaje kokodżambo
Zgłoś
kys88 2010-06-30, 11:13 2
"Bathory, Immortal ,Marduk ,Therion...
Kto kurwa slucha Therion?! "

Zgłoś
Lashlo 2010-06-30, 11:30 2
Chętnym polecam Until the Light Take Us,

Zgłoś
R................x 2010-06-30, 15:43
kys88 napisał/a:

"Bathory, Immortal ,Marduk ,Therion...
Kto kurwa slucha Therion?! "

Kto słucha Immortala
Zgłoś
Juzdyna 2010-07-01, 13:19
Ci cali trv to generalnie zajebiście ograniczeni ludzie, imho.
Z tego się wyrasta. ;d
Zgłoś
wojtass 2010-07-01, 14:22 2
Cytat:

znawcy = brudasy. na pewno będą zachwyceni, są tłuste włosy, chujowe koszulki z chujowymi zespołami i darcie ryja. do gazu

Wyżej wymieniona treść, mojego autorstwa, została usunięta z powodu 'Niskiego poziomu intelektualnego postu'. Niski poziom intelektualny to, kurwa, reprezentują te brudasy.

Filmik idealnie pokazuje ich naturę. Banda zarośniętych pajaców słuchających darcia ryja jeszcze większych pajaców. Mają się za chuj wie kogo a w 90% przypadków mieszkają z matką, która kurwa zamiast dziada umyć i wypierdolić do roboty podaje mu mleczko do łóżka.

Nienawidzę skurwysynów gorzej niż tego moda co usunął mi post. W trosce o to żeby moje wypociny znowu nie zostały wyjebane przez jakiegoś niedowartościowanego moderatora który zachłysnął się odrobiną władzy w swoim godnym pożałowania życiu, wzbogacę post intelektualnie poprzez dodanie kilku mądrych słów: diastereoizomeria, hipochondryczny mason, Jan miodek.

[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-07-01, 15:58 ]
Nie wiem, który mod usunął Ci posta, ale na pewno miał powód, więc nie płacz, tylko się ogarnij.

khekhekhe
Zgłoś
Petee 2010-07-01, 14:27
Kto to będzie kurwa oglądał przez 14 min -_-' ?

Let's Dance !
Zgłoś
alien111 2010-07-01, 14:36 3
@wojtass
Umyj głowę.
Zgłoś
BlackSun 2010-07-01, 14:37
Całego filmiku nie zmęczyłam,ale podanie do łóżeczka babeczek i mleka mnie rozwaliło.
Zgłoś
Isentor 2010-07-01, 15:05
BlackSun napisał/a:

Całego filmiku nie zmęczyłam,ale podanie do łóżeczka babeczek i mleka mnie rozwaliło.

Jako true powinni zjeść kota i popić krwią niemowląt.
Zgłoś
sierra 2010-07-01, 15:15
film dobry a nawet słaby
Zgłoś
necrofallus 2010-07-01, 15:39 18
genialna parodia

@wojtass

jeżeli swoją wiedze na temat ludzi słuchających metalu bierzesz z tego filmiku to musisz być kurewsko inteligentny i reprezentować zajebisty poziom.
Zgłoś
meatball 2010-07-01, 15:50 1
@wojtass
a jakiej muzyki słuchasz? tylko nie odpowiadaj, że wszystkiego po trochu.

Rock out,with your cock out.
'Til your life is at an end.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów