📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rzan Klod Kutas sie czyta?
Nawet ma stronę www.kutas.com
Ci się chociaż cieszyć z drobnostek itp potrafią i docenić to co mają...
zdjęcie nr 8 - t-shirt nike, buty reebok, a kolega obok conversy
I pomyśleć, że inne państwo na tej wyspie (Dominikana), mimo, że również biedna, potrafiła stworzyć przynajmniej raj dla turystów, głównie Hamerykańskich, ale ostatnio robi się to również popularny kierunek dla Europejczyków.
A Haiti - no cóż szkoda gadać...
A Haiti - no cóż szkoda gadać...
A do w Polsce przyjdzie ci do firmy ekspert z sanepidu i wpierdoli 1000 zł kary za brudny zlew.
Gdzie czarnuchy tam syf. Tego nie zmieni NIC. Oni mają w genach wszystko rozpierdalać i robić burdel. Jako jedyna rasa nie stworzyli żadnej znaczącej kultury, niczego nie odkryli, nie pozostawili po sobie żadnych zabytków. Skakali sobie po drzewach w tej swojej afryce goniąc małpy i tyle. Tak płaczą o to niewolnictwo, a gdyby nie ono to do dzisiaj by z buszu nie wyleźli.
Nie - nie jestem rasistą, ale to co napisałem to niestety 100% prawda. Żeby im do końca nie umniejszać to mają większe kutasy, oraz są lepsi w muzyce i niektórych sportach.
Nie - nie jestem rasistą, ale to co napisałem to niestety 100% prawda. Żeby im do końca nie umniejszać to mają większe kutasy, oraz są lepsi w muzyce i niektórych sportach.
Wejdźcie na stronę, którą podał kolega wyżej, wejdźcie w portfolio i zobaczcie 23 zdjęcie. Niespodzianka (odrazu mówię- To nie jest baba z kutasem)
ci to maja dobrobyt
Dick napisał/a:
Dla nich to jest normalne,tak jak dla ciebie to ,że masz dom ,samochód.Jak byś całe życie od urodzenia spędził w dziczy to byś tego do szczęścia nie potrzebował.Póki nie wiedzą jak jest w cywilizowanym świecie nie będą się czepiać ,ale jak się dowiedzą to będzie tak jak w Egipcie ,Libii ,Iraku ,czy innym Afganistanie.Ci się chociaż cieszyć z drobnostek itp potrafią i docenić to co mają...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów