Dlatego na pogrzebach w mojej rodzinie, przychodzą Mistrzowie Ceremonii, a nie czarni.
Dlatego na pogrzebach w mojej rodzinie, przychodzą Mistrzowie Ceremonii, a nie czarni.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tak przy okazji, bo gimboateusze nie wiedzą - samobójcy, który zapewne w kościele ostatnio był na swoim bierzmowaniu, ksiądz obowiązku pochować nie ma. Jeszcze bez aktu zgonu pochował fajfusa, taki miły był.
Za usługi się płaci, może w końcu kiedyś to do was dotrze. Nie wiem z jakiej paki ksiądz ma zapierdalać za darmoszkę. Większość POlaczków jest tak skąpa,że jakby się nie upomnieć to gówno by dostał.
Otóż to skurwiały klecho żyjący i żrący za pieniądze wiernych. Jest to twoim pierdolonym obowiązkiem by odprawić mszę i pogrzeb, nawet jeśli denat wierzący nie był i do kościoła nie chodził to Ty nie jesteś sędzią i decydował nie będziesz. A ofiara jest dobrowolna żydzie w sutannie! Jak chce dać lekarzowi w podziękowaniu za uratowanie życia czekoladki/alkohol- łapówka. Jak daje księdzu w łapę za ślub czy pogrzeb- ofiara. Chuj im wszystkim w dupy.
Czernym się pojebało w główkach myślą, że to parafianie są dla niego, a nie on dla parafian.
Aż mnie trzęsie jak widzę takich skurwysynów.
'Łaski tu nikt nie robi'.
Otóż to skurwiały klecho żyjący i żrący za pieniądze wiernych. Jest to twoim pierdolonym obowiązkiem by odprawić mszę i pogrzeb, nawet jeśli denat wierzący nie był i do kościoła nie chodził to Ty nie jesteś sędzią i decydował nie będziesz. A ofiara jest dobrowolna żydzie w sutannie! Jak chce dać lekarzowi w podziękowaniu za uratowanie życia czekoladki/alkohol- łapówka. Jak daje księdzu w łapę za ślub czy pogrzeb- ofiara. Chuj im wszystkim w dupy.
Pierdolisz niemilosierne brednie...
Przecież jet tylu wiernych pasterzy. Fakt są wśród nich czarne owce: byli współpracownicy SB, pedryle i inne zwichrowane mózgi. Na szczęście więcej jest tych dobrych.
Pierdolisz niemilosierne brednie...
Niemiłosierne brednie to pierdolą akurat panowie w sutannach co niedziele.
'Łaski tu nikt nie robi'.
nie jest dobrowolno tylko "co laska", ale oczywiscie jakis cygan musial sie polasic na pogrzeb za friko. a potem pretensje, ze wyjebane na ksiedza mialy, to ksiadz tez wyjebal jajca.
i jesli denat wierzacy nie byl to na chuj im msza w jego intencji??
niech go do morza wrzuca bo przeciez i tak nie pojda sie modlic do jego grobu...
warto pamietac, ze ksiadz nie mieszka w szalasie i nie zywi sie korzonkami, a pieniadze od wiernych to jego wyplata.
wy byscie im najchetniej nic nie dali, a jak przyjda do was czisburgera kupic to wiadomo, ze ich normalnie naliczycie...
i za co taki ksiadz ma wpierdalac wtedy??
a wy chcecie zeby ich jeszcze opodatkowac, to wtedy jeszcze drozsze pogrzeby bedziecie mieli....
pojeby
i macie dzieciaki wycinek z "Zasady chowania zmarłych w polskim systemie prawnym
Zasady chowania zmarłych zostały wyczerpująco sformułowane w ustawie z dnia 31 stycznia 1959r. o cmentarzach i chowaniu zmarłych ( Dz. U. z 2000r. Nr 23 poz. 295 ). "
Przyjęcie zwłok do pochowania na cmentarz następuje po przedstawieniu odpowiednich dokumentów oraz uiszczeniu opłaty . Osoba odpowiedzialna za organizację pogrzebu powinna dostarczyć zarządowi cmentarza ( zarówno komunalnego jak i wyznaniowego ) dwa egzemplarze karty zgonu, zawierającej adnotację urzędu stanu cywilnego o zarejestrowaniu zgonu, z których jeden powinien posłużyć administracji cmentarza do umożliwienia pochowania zwłok, drugi zaś do celów statystycznych.
zebyscie juz nie pierdolili
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów