Debil który filmuje, to pewnie uśmięchnięci biologiczna matka lub ojciec. Tym właśnie się różni cywilizowany człowiek od tych człekokształtnych wynaturzeń. Zwierzęciem ich nazwać nie można, bo nawet zwierzę broni swojego potomstwa.
Nie zesraj się ułomku. Bardzo dobrze zrobili. Kolejny czarny, potencjalny śmieć do statystyk się wliczy..
To może być niezłe rozwiązanie przestępczości wśród naczelnych. Każdemu małemu szympansowi zrobić taką traumę połączoną z jakimś konkretnym dźwiękiem. Za 20 lat można będzie montować alarmy z takim sygnałem i czarnuchy w trakcie włamań i napadów będą miały odruch jak pies Pawłowa.
I od razu mamy specyficzność sygnału bo ci wychowani w kręgach gdzie się zwykle ojca miewa takiego odruchu nie mają.
Z ułomkiem to mógłbyś się zdziwić, więc do mnie tak lepiej nie. Uznam to za chwilowy brak poczytalności - widać zamroczyło Cię po intensywnym wdychaniu perfum w celu kontemplacji bogatych i różnorodnych bukietów zapachowych. Taka wrażliwa i jakże intymna natura prawdziwego twardziela, co dyskusję zaczyna od obrażania dyskutanta. Przyznam, że aż się tą Twoją perfumiarską stroną rozbawiłem. Kolejny kontrastowy przykład na to, że nawet w chamie drzemie jakaś taka tęsknota do rzeczy ładnych i eleganckich i nawet taki przysłowiowy Sebastian czasem potrzebuje przerwy od bycia hardkorowym i groźnym "sadolem".
Widzisz że to czarne gówno to pisz poprostu gówno obsrało zbroje, gówniaki to są białe i nie obrażaj białych dzieci porównaniami do tej poczwarki małpy
Skoro to gówno i to gówno, to kierując logiką należałoby napisać: Gówno urodziło.
Na YT lewary dostają sraczki w komentarzach.
To może być niezłe rozwiązanie przestępczości wśród naczelnych. Każdemu małemu szympansowi zrobić taką traumę połączoną z jakimś konkretnym dźwiękiem. Za 20 lat można będzie montować alarmy z takim sygnałem i czarnuchy w trakcie włamań i napadów będą miały odruch jak pies Pawłowa.
Eee tam. Odjebać po urodzeniu i po problemie.
Z ułomkiem to mógłbyś się zdziwić, więc do mnie tak lepiej nie. Uznam to za chwilowy brak poczytalności - widać zamroczyło Cię po intensywnym wdychaniu perfum w celu kontemplacji bogatych i różnorodnych bukietów zapachowych. Taka wrażliwa i jakże intymna natura prawdziwego twardziela, co dyskusję zaczyna od obrażania dyskutanta. Przyznam, że aż się tą Twoją perfumiarską stroną rozbawiłem. Kolejny kontrastowy przykład na to, że nawet w chamie drzemie jakaś taka tęsknota do rzeczy ładnych i eleganckich i nawet taki przysłowiowy Sebastian czasem potrzebuje przerwy od bycia hardkorowym i groźnym "sadolem".
Co ty człowieku pitolisz? Jakie znowu perfumy? Dwubiegunowość wjechała? Aż mnie zaciekawiło.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów