Czy ktoś go kiedyś w końcu wyciągnie z tego auta?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to było nawet zabawne pierwszy, drugi raz ale do cholery, co za dużo to nie zdrowo
up
racja, swoją drogą, na wszystkich filmikach zaczepia starszych ludzi, dziewczyny, albo żuli, niech w kocu podjedzie do grupki łysych Panów
racja, swoją drogą, na wszystkich filmikach zaczepia starszych ludzi, dziewczyny, albo żuli, niech w kocu podjedzie do grupki łysych Panów
Uwaga klasyk -
Wczoraj w centrum Łodzi wybuchła bomba atomowa, niszcząc dosłownie wszystko. Straty wyceniono na 23 złote i 19 groszy.
Wczoraj w centrum Łodzi wybuchła bomba atomowa, niszcząc dosłownie wszystko. Straty wyceniono na 23 złote i 19 groszy.
Z pierwszego to mało nie popłakałem się ze śmiechu, teraz koleś widzi że już coraz gorzej mu to idzie, a nadal to kręci.
za szybko wrzucasz Panie Bartku. Teraz nie oglądam, ale szacun za poprzednie filmy.
Jak dla mnie ten akurat odcinek byl taki sobie ale ogolnie to beka elegancka piwko oczywiscie
@Fiku88 Kluczem tego co on robi jest nieprzewidywalność zachowania zwykłych ludzi. Jakby zaczepił grupę drechów to skończyło się w oczywisty dla wszystkich sposób.
kiedy mu ktos wreszcie dopierdoli za roibienie z siebie debila !
Kurwa, ludzie to wstawiają na sadola chyba tylko po to żeby dostać kilka piw...
To jest żałosne, tak mi to zbrzydło że nawet na jedno spojrzenie tego chce mi się rzygać. To jest to samo co słuchać tego samego kawału 100 razy.
To jest żałosne, tak mi to zbrzydło że nawet na jedno spojrzenie tego chce mi się rzygać. To jest to samo co słuchać tego samego kawału 100 razy.
Haha widzieliscie tego dresa z wózkiem? Ta gruba to pewnie jego żona:D
frankie84 napisał/a:
kiedy mu ktos wreszcie dopierdoli za roibienie z siebie debila !
Ty nie pierdol tylko dwóję popraw
Jeżeli to go bawi to niech robi . Chociaż robi to co lubi w tym smutnym jak pizda mieście !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów