Pojedynek na śmierć i życie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Pojedynek na śmierć i życie
Jakie, kurwa, Halo? Powinno być Spartan vs. Predator. A to ich poruszanie się z początku filmiku to jakaś porażka.
Ravager napisał/a:
Jakie, kurwa, Halo? Powinno być Spartan vs. Predator. A to ich poruszanie się z początku filmiku to jakaś porażka.
Podałem oryginalną nazwę tego filmiku, która zapewne odnosi się do tytułu filmu oraz gry, a nie występujących w nich postaci.
Ravager napisał/a:
I na chuj spinasz?
O ja cież pierdziele, ale chłam.
Bo ja jestem turystą. I jeżeli nie mam nic ciekawego do dodania do tego portalu, to wolę nic nie wrzucać, aby później nie dostawał właśnie takich komentarzy jak ty ode mnie.
Nie obrażaj się o to że napisałem co za chłam, po prostu chciałem na siebie zwrócić uwagę, bo w głębi swojego serca i umysłu, uważam że jest to świetny filmik i ustawię go sobie w opisie gadu gadu.
Nie obrażaj się o to że napisałem co za chłam, po prostu chciałem na siebie zwrócić uwagę, bo w głębi swojego serca i umysłu, uważam że jest to świetny filmik i ustawię go sobie w opisie gadu gadu.
Że komuś chciało się taki shit nagrywać, ale piwo za fajne kostiumy
Mariano Mexicano,
Tak już mam, że każdego kto nic nie wrzucił a ma coś do materiału, który wrzuciłem ja, komentuję screenem z rysunkiem kutasa. Taki zwyczaj.
Tak już mam, że każdego kto nic nie wrzucił a ma coś do materiału, który wrzuciłem ja, komentuję screenem z rysunkiem kutasa. Taki zwyczaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów