Bad trip
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przynajmniej jedna pozytywna cecha jaką posiadają
Jedno gówno mniej pozdro dla snajpera!
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
W namiocie Allah też nie widzi? Jak żydzi, coraz lepiej obchodzą przepisy ze swojej książeczki.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
@orzech1991
Nie pierdol, jak byś miał okazje strzelać do smoków z ak to raczej byś napierdalał jak w kaczkach na pegazusie.
Nie pierdol, jak byś miał okazje strzelać do smoków z ak to raczej byś napierdalał jak w kaczkach na pegazusie.
orzech1991 napisał/a:
jak zabawa z bronią to nie ćpać !! akurat tu skończyło się szczęśliwie, ale trzeba być ostrożnym!
Jakie szczęśliwie? Nie widać wyraźnie, żeby się pozabijali nawzajem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów