📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
czy jest tu jakiś ekspert od tych pizdików
hamowanie stopami w rowerku biegowym zawsze dzialalo, dziwne ze tutaj nie dziala???
parapsychol napisał/a:
hamowanie stopami w rowerku biegowym zawsze dzialalo, dziwne ze tutaj nie dziala???
To przez mase tej pizzy w gabazniczku.
antychryst333 napisał/a:
czy jest tu jakiś ekspert od tych pizdików
No ten, skonczyly sie hamulce na jednej osi.. ale pizza stygnie wiec naprawa moze poczekac, w koncu sa hamulce jeszcze na drugiej osi. No i te drugie tez sie skonczyly.
Jak mój ŚP dziadek w wieku 68lat po 2 wylewach i zawale kupił skuter aby na nim jeździć bo z poruszaniem się było ciężko - to przy nauce jazdy po podwórku podobnie próbował hamować ale to było tylko 5km/h gdzie ja i tak skuter od tyłu trzymałem więc te całe 3,5 konia mechanicznego byłem w stanie utrzymać- ale po tym jak wpadł w panike i jeszcze manetce odkręcił na maxa nieświadomie to już nigdy więcej nie spróbował - a ja jako gówniak lat 15 ze świeżą kartą motorowerowa sobie pyrkałem wesoło ;D
Bardzo podobały mi się efekty z tymi gwiazdkami . To oznaczało , że odlatuje w kosmos . Super !!! Dla chłopa rower to za dużo .
Wjechał jak Corrado.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów