Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co za pustaki z pisolandi
Wyborcy PiS pędzą na głosowanie coby dostać 2345 emeryturę
Co za pustaki z pisolandi
Na motorze były dwie osoby, od razu widać że to POPiS był!
Na motorze były dwie osoby, od razu widać że to POPiS był!
Nie, to ewidentnie Konfa
Nie, to ewidentnie Konfa
Pół biedy. Najbardziej popierdoleni ludzie bez mózgów zawsze głosują na POPiS
Pół biedy. Najbardziej popierdoleni ludzie bez mózgów zawsze głosują na POPiS
Kurwa, co za zjeb... Za wpierdalanie na siłę SPAMU (bo inaczej tego się nie da nazwać) związanego z polityką, a zarazem kompletnie niezwiązanego z materiałem powinien być W5.
Powiedz kretynie, jak to się ma do filmu, co chciałeś powiedzieć? Musisz mieć strasznie smutne, żałosne życie frustrata, skoro wylewasz swoje żale anonimowo na forum do tego nieprzeznaczonym.
Kurwa, co za zjeb... Za wpierdalanie na siłę SPAMU (bo inaczej tego się nie da nazwać) związanego z polityką, a zarazem kompletnie niezwiązanego z materiałem powinien być W5.
Powiedz kretynie, jak to się ma do filmu, co chciałeś powiedzieć? Musisz mieć strasznie smutne, żałosne życie frustrata, skoro wylewasz swoje żale anonimowo na forum do tego nieprzeznaczonym.
Zjebie, ogarnij Internety, bo kurwa nawet nie zauważyłeś, że nie komentuję filmu... Kurwa, wracając do wątku - pewnie jesteś wyborcą POPiSu
Dopierdol się do pierwszej osoby, która ten wątek zaczęła.
Zjebie, ogarnij Internety, bo kurwa nawet nie zauważyłeś, że nie komentuję filmu... Kurwa, wracając do wątku - pewnie jesteś wyborcą POPiSu
Dopierdol się do pierwszej osoby, która ten wątek zaczęła.
Dobra, racja, nie zauważyłem, sory.
Ale wydźwięk wypowiedzi podtrzymuję, kto zaczyna srać polityką pod postami totalnie niezwiązanymi z nią tematycznie powinien z marszu otrzymywać W5.
Nie po to wchodzę na Sadola, żeby kurwa czytać o tym szambie. TV nie oglądam specjalnie, radia nie słucham, nie wchodzę na Onety i inne Interie, bo rzygam tym politycznym gównem i tymi zjebanymi złodziejami. Wystarczy mi, że i tak siłą rzeczy muszę oglądać te obleśne pyski porozklejane na nasz koszt na każdym płocie i tablicy. Już chuj człowieka od tego strzela.
A co do Twojej sugestii to nie, nie jestwm zwolennikiem POPiSu. Tak po prawdzie to nie jestem zwolennikiem nikogo na ten moment, same kurwy i złodzieje, nie ma na kogo głosować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów