Sytuacja z autem mojego znajomego, za kierownicą ciemnego oczywiście kobieta. Można przewinąć do 40 sekundy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o kurwa... z butow nie wyjebalo, wiec zyja, jestem ekspertem
damianwro napisał/a:
ja pierdolę... przeżyli?
Niby tak, ale co do tej baby, to nie wiadomo czy coś się jej stało, jak już wrócili do domu...
Tutaj zaprezentowała do czego kobiety są zdolne, ale i tak wszyscy powiedzą, że kobiety nie potrafią jeździć i nie odróżniają hamulca od sprzęgła, tym bardziej gazu. Kobity na tory!
Ja to bym tylko jej spojrzał prosto w oczy, następnie splunął, potem powoli podszedł, za szmaty, na maskę, ostro zerżnął w dupę, w międzyczasie odstrzelił pozostałych typków, a po wszystkim powoli bym kroczył w " slow motion " oddalając się od stacji, przystanął, odpalił papierosa, po jednym solidnym zaciągnięciu, pstryknąłbym nim w stronę strużki benzyny - podpalając ją, sam kroczyłbym dalej, kamera filmuje mnie od przodu, mina typowego " bad ass'a " i po chwili wyjebana eksplozja za plecami, w tle jakiś dobry rock.
Taki oto kozak jestem.
Taki oto kozak jestem.
jak masz z nią kontakt to mam prośbę. zabij ją
jeżeli to astra I to tam jest w kolumnie kierownicy taki tzw Pająk od migaczy i wycieraczek który lubi się ułamać przy mocnych skrętach kierki i wówczas kierownica się blokuje i jest chujnia- ale swoją drogą mogła hamować
a gosc obok, mniemam wlasciciel mogl wyciagnac kluczyk ze stacyjki, zatrzymaloby sie to autko
Powinny być osobne egzaminy i kursy dla kobiet i mężczyzn.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów