18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
Hannibal For King
C................d • 2009-12-13, 17:17
Potężny nigger pokazuje co potrafi
0 koksu, 100% naturalnych mięśni! Takiemu się należy respekt, a nie napompowanym głupkom z osiedla

pompki w powietrzu FTW!
Zgłoś
K................a 2009-12-13, 17:19 6
Cały czas myślałam o tylko jego murzyńskich "korzeniach"...
Zgłoś
P................e 2009-12-13, 17:37 2
Jakby postawić taki plac zabaw @-om w zoo, to by robiły pewnie to samo.
Zgłoś
koopa 2009-12-13, 17:40 21
A tu chyba jakiś kumpel jego.

Per aspera ad astra.
Zgłoś
miedziak 2009-12-13, 17:41 14
nie potraficie to zazdrościcie(ja też nie potrafię jak by co) i z dwóch powyższych komentarzy wynika,że dla liczy się tylko rasa(bo chyba tylko to macie po swojej stronie) i nic więcej.
Zgłoś
sveq 2009-12-13, 17:48
Pewnie siedział w więzieniu i nie miał co robić to koksił

Zgłoś
r................r 2009-12-13, 17:54
giba się jak małpa
Zgłoś
mik 2009-12-13, 17:58 4
respekt i tyle a jak ktoś nie umie to niech z zazdrości nie oczernia
Zgłoś
GMDJ1202 2009-12-13, 17:59 5
O kur.... mówta co chceta... szacuneczek...
Zgłoś
Grace 2009-12-13, 18:00 1
Nie wiem dlaczego, ale przypomina mi tych kolesi z Melkart Ball (Tak się nazywali, right?)
Zgłoś
sveq 2009-12-13, 18:05 2
mik napisał/a:

respekt i tyle a jak ktoś nie umie to niech z zazdrości nie oczernia

Nie oczerniać murzyna;) Dobre:) Postawił bym Ci piwo, gdybyś pisał to w innych intencjach

Zgłoś
Eterbut 2009-12-13, 18:10 19
taki to potrafi z 10 telewizorów zapierdolić na raz!

[img:e60af52208]http://img144.imageshack.us/img144/2350/hehehee.gif[/img:e60af52208]
Zgłoś
Romperek 2009-12-13, 18:31 1
Jak zbierał bawełnę od małego to przypakował

Nie jestem RASISTĄ, jestem osobą podtrzymującą wielowiekowe tradycje moich przodków.
Zgłoś
Magik2501 2009-12-13, 18:33 4
Ładnie wytresowany, szacunek się jak najbardziej należy! Jemu - za ciężką pracę nad muskulaturą ciała i jego właścicielowi za dopilnowanie swojej małpki.

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
e................n 2009-12-13, 18:45
Cord napisał/a:

Potężny nigger pokazuje co potrafi
0 koksu, 100% naturalnych mięśni! Takiemu się należy respekt, a nie napompowanym głupkom z osiedla

kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=222

tyle na temat, dziekuje

P.S. "głupki z osiedla" też to biorą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów