📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
szkopy pija siki zwane browarem , jabac go to kurwa gosc makreli
Niech zbawia ci Niebiosa
Od biesów duszę! - Wziąwszy kuszę,
Zabiłem albatrosa.
Siekiera, alkohol. Może i hard się znajdzie jak niektórzy podłapią...
-Kochanie, idę dzisiaj z kumplami do pubu na ligę mistrzów.
-Chyba cie pojebało, drewna narąb.
-Dobra, zadzwonię po chłopaków to mi pomogą.
-Chyba cie pojebało, drewna narąb.
-Dobra, zadzwonię po chłopaków to mi pomogą.
Emeryturka to i się bawi chłopina a w cebulandii nie wiem czy wiecie a jak nie wiecie to w gogle-Polski podatnik sfinansuje emerytury Ukraińców?
dolbysystem napisał/a:
Emeryturka to i się bawi chłopina a w cebulandii nie wiem czy wiecie a jak nie wiecie to w gogle-Polski podatnik sfinansuje emerytury Ukraińców?
No jak Ukrainiec przepracuje to dostanie, to chyba kurwa nic nowego. W każdym cywilizowanym kraju w Europie jak przepracujesz i odprowadzisz składki nawet jako emigrant to przysługuje ci prawo do emerytury.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów