📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@Up
Ale polak, czarny umysłowo.
Ale polak, czarny umysłowo.
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Bongman: CZEŚĆ WSZYSTKIM!!!!!!!
Admin: naciśnij capslock
Bongman: DZIĘKI!!!! FAKTYCZNIE TERAZ ŁATWIEJ PISAĆ!!!!!
Bongman: CZEŚĆ WSZYSTKIM!!!!!!!
Admin: naciśnij capslock
Bongman: DZIĘKI!!!! FAKTYCZNIE TERAZ ŁATWIEJ PISAĆ!!!!!
robią z siebie idiotów to idzie na net . znowu całe niemcy wychodzą na durniów.
Nie wiem czy to poprawnie politycznie parodiować ciapaków i innych czarnych.
Uśmiałem się. Ale nie teraz tylko wtedy gdy pierwszy raz zobaczyłem filmik tego typu. Potem śmieszyło mniej. Później wcale. Następnie żenowało. Teraz wkurwia. Następny krok to wyzwolenie i ignoracja. Ahoj przygodo!
Nie mogę znaleźć, ale czy to nie było w tych wszystkich kompilacjach z failami budowlanymi?
Pilarką szablastą da się ciąć jak zwykła piłą. Ten drugi poszedł po baterie a Hans zdecydował że utnie ręcznie ten kawałek kontrłaty. Wiadomo że ustawione. Zastanawiam się czy są gdzieś tacy debile co wszystko nagrywają. Docinasz nagrywasz, jesz śniadanie nagrywasz, srasz nagrywasz. Jak w jebanych samochodach za lusterkiem.
Lisi ogon.
Przecież oni sobie kurwa jaja robią.
Robol91 napisał/a:
Pilarką szablastą da się ciąć jak zwykła piłą. Ten drugi poszedł po baterie a Hans zdecydował że utnie ręcznie ten kawałek kontrłaty. Wiadomo że ustawione. Zastanawiam się czy są gdzieś tacy debile co wszystko nagrywają. Docinasz nagrywasz, jesz śniadanie nagrywasz, srasz nagrywasz. Jak w jebanych samochodach za lusterkiem.
Odpowiedź brzmi: okulary z wbudowaną kamerą.
Być może być szkolony przez inżyniera z kraju wyższego cywilizacyjnie i bardziej zaawansowanego technicznie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów