📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mirabelek76 napisał/a:
małpy skaczą niedościgle, małpy robią małpie figle...
Nie byłeś na czymś takim to nie pierdol, też myślałem że to jest pojebane a jak mnie kumpel namówił to było tak zajebiście że na każdego hardbassa zapierdalam w trymiga.
białę koszulki, czarne gacie, biale skarpety, czarne adidasy - zebry kurwa!
Hiros napisał/a:
Nie byłeś na czymś takim to nie pierdol, też myślałem że to jest pojebane a jak mnie kumpel namówił to było tak zajebiście że na każdego hardbassa zapierdalam w trymiga.
zamiast siedzieć na sadisticu lepiej zapierdalaj w trymiga z kumplem na hardbassa
ThunderZ napisał/a:
@mirabelek76
To proszę pochwal się jak ty się bawisz..
dzisiaj np ze swoim dzieckiem robiliśmy gipsowe odlewy zwierząt, potem ręcznie je malowaliśmy
Rozumiem wygłupianie się, ale niszczenie czegoś na co ktoś się napracował (np. ogrodnik albo nawet jakiś kibol właśnie wysłany do robót społecznych), to jest przesada.
ֺ napisał/a:
Hmm, widziałem tu filmik z kibicami łks, niepodobni, albo ktoś skłamał.
Na filmiku w temacie są kibice ŁKS, miejsce - plac wolności, nie jest przypadkowe. Na filmiku który zamieściłeś Ty - sparodiowani kibice RTS'u
Ludzie, trochę obeznania.
Czyżby w czasie meczy Widzewa, że taki spokój?
Opis został poprawiony
Btw, to nagranie z tego roku?
3:24 widać blond solary kiboli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów