📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@think666
slepy czy co??
@Metallina
taa, o ile dobrze pamietam to dzien po tym jak DJ W gral w elektrowni sie to rozgrywalo;P czyli
ftb.pl/dj-w-@-elektrownia-%C5%82odz_news_83402.htm
+1 dzien
-George Orwell
slepy czy co??
@Metallina
taa, o ile dobrze pamietam to dzien po tym jak DJ W gral w elektrowni sie to rozgrywalo;P czyli
ftb.pl/dj-w-@-elektrownia-%C5%82odz_news_83402.htm
+1 dzien
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
mirabelek76 napisał/a:
dzisiaj np ze swoim dzieckiem robiliśmy gipsowe odlewy zwierząt, potem ręcznie je malowaliśmy
Zwierzęta zabijacie przed czy po odlewie?
Od razu mówię, że sram na to z jakiego oni klubu są, a z jakiego nie są ale ... ( wiekszość ) takie kurwa cwaniaczki i z zakrytymi mordkami ...
Nieźle się chłopaki bawią , Muzyka mi znana
Kolba515 napisał/a:
już hejtują dzieci cyberprzestrzeni.. Nie ważne jaki to klub, nie ważne kto tam jest, nie ważne gdzie to jest, ważne że się umią bawić ^^
Umieją, a po drugie jak to nie ważne jaki to jest klub ? R.K.S. CHUWDU do końca świata i jeden dzień dłużej, jak Owsiak !
To zapewne jedna z tych licznych akcji charytatywnych organizowanych przez kibiców piłkarskich...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów