📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Szeryf usypia czarnego
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nagle stare babsko kule odrzuciła, ale stara rura pewnie w kolejce do przychodni od 6 rano siedzi miejsce trzyma.
Bul_od_bytu napisał/a:
@: Jak szukasz c🤬ja do dupy to polecam zagadać z twoim_czarnym_panem. Jak wrócil z lodów u Abdula to pewnie i dla ciebie znajdzie chwilę byście wzajemnie realizowali swoje pasje
Witamy nowego użytkownika, kolega od dużego Romka?
Ah ten ból dupy
Marek695454 napisał/a:
Ah ten ból dupy
Oszczędź nam proszę szczegółów waszego spotkania. Najważniejsze, że się udało
po jakiemu one gadają ? podobny do naszego ale jednak jakiś egzotyczny
Naród, który nie szanuje je swoich własnych seniorów jest skazany na zagładę, także żryj m z dupy sk🤬ysynu
pAwko7 napisał/a:
Na końcu babcia jebie ich, że są pasożytami, za darmo mieszkają i nie chcą jeszcze posprzątać. Film wyrwany z kontekstu. Może to i babuszka ma rację i ta patologia powinna wyłapać po karku z tej laski. Ostatnia sprawiedliwa na osiedlu
Tak jak piszesz. Babcia pewnie ma rację. I pewnie wk🤬ia ją to ,że jak wykupi recepty,zrobi opłaty to gówno zostaje i myśli jak przeżyć, a patusy siedzą i się bawią.
To są te mamusie 800+ z winkiem... Kto to w ogóle wydupczył to ja nawet nie chce wiedzieć. Brawo babcia !!!
PsikutaBezS napisał/a:
Najważniejsze jest to co na końcu.
Socjal czyli pieniądze za nic nie robienie prowadzi zawsze do patologii.
Dokładnie czas wyp🤬olić cały sejm z kraju !! I przejąć kontrolę władza w ręce ludu!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie