📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:11
🔥
Niespodzianka dla małpki
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdykam... patusiarnia, od młodego do starego.
Babcia pewnie w drodze na roraty...
Babcia pewnie w drodze na roraty...
Moher kommando. Obczaj te kocie ruchy... Mają patusy szczęście że do kościółka już była spóźniona, bo by wp🤬l był, jak talala....
I ta sama rura powie, że młodzież jest dzisiaj poj🤬a… bądź co bądź, też będzie miała racje 😅
Babica Hanyska z laską chciała mieć porządek wokół ale Hadziaje ino robiom maras wszyndzie. Joł sie jej nie dziwia.
Na końcu babcia jebie ich, że są pasożytami, za darmo mieszkają i nie chcą jeszcze posprzątać. Film wyrwany z kontekstu. Może to i babuszka ma rację i ta patologia powinna wyłapać po karku z tej laski. Ostatnia sprawiedliwa na osiedlu

Najważniejsze jest to co na końcu.
Socjal czyli pieniądze za nic nie robienie prowadzi zawsze do patologii.
Socjal czyli pieniądze za nic nie robienie prowadzi zawsze do patologii.
Przecież widać że babkę prowokują . Nikt z nas nie wie jacy będziemy na starość a zachowanie tych "panien" które same szukają sensacji jest żenujące.
pAwko7 napisał/a:
Na końcu babcia jebie ich, że są pasożytami, za darmo mieszkają i nie chcą jeszcze posprzątać. Film wyrwany z kontekstu. Może to i babuszka ma rację i ta patologia powinna wyłapać po karku z tej laski. Ostatnia sprawiedliwa na osiedlu
Przecież po głosie tej pierwszej patusiary słychać że to meliniara. Ta druga świętoszka przed kamerą udaje żeby nie przeklinać a gówniak i tak pierwsze słowo w życiu to powie kulwa. I taki już jest z tą patologią
flejtuch napisał/a:
Po c🤬j jej ta kula
Żeby komuś wkulać. 🤷🏻♂️
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie