Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
🔥 Szeryf usypia czarnego - teraz popularne
🔥 Up🤬lił mu lusterko - teraz popularne
🔥 Jebło aż miło - teraz popularne
Raczej wariatka, ale kto tam wie .

00:00
-01:31
Download
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bul_od_bytu 2025-03-28, 12:24 2
Menelice wypasione na 800+ i innych bonusach prowokują babcię. Tą menelską manierę w głosie da się rozpoznać wszędzie
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-03-28, 12:24 1
Cezzar napisał/a:

Ale zap🤬lała z tą laską xD

Jak Szewińska w Tokio
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-03-28, 12:25 1
Dostojny napisał/a:

Żeby nap🤬lać patologiczne k🤬y po łypie, ale bez kamer

Dokładnie.Team babcia.
Zgłoś
blaza 2025-03-28, 12:28 2
Pathron napisał/a:

Przecież po głosie tej pierwszej patusiary słychać że to meliniara. Ta druga świętoszka przed kamerą udaje żeby nie przeklinać a gówniak i tak pierwsze słowo w życiu to powie kulwa. I taki już jest z tą patologią

to są menele znane z kanalu chyba papa smerfik i jak to ogarnąć , cos takiego. bezdomne pijusy i ćpuny , widac dostali jakies mieszkanie z tego co babuszka mowi
Zgłoś
Mieto-68 2025-03-28, 12:29
Typowa PiSiara
Zgłoś
Brsk3169 2025-03-28, 12:49 4
Babcia ma dosyć pasożytów, patusów i osiedlowych beneficjentów 800+
Zgłoś
Zgniłek3 2025-03-28, 12:59
Ah ten Radom albo i inny Sosnowiec...
Zgłoś
CrookerS 2025-03-28, 13:02 3
Wiecie czemu baba tak zaragowala? Bo jest bezsilna wobec tego co ja wk🤬ia. Bo j3bala 50 lat w zakladzie pracy, i teraz dostaje glodowa eme. A poborowi dostaja wszystko pod ryj, i ciagle dej dej.
Nie tylko ja to wk🤬ia, ale ja jeszcze mam rece zdrowe i jakos daje rade.
Zgłoś
Batman_ 2025-03-28, 13:06 4
Zgniłek3 napisał/a:

Ah ten Radom albo i inny Sosnowiec...

Standardowe głupie p🤬lenie, żeby zabłysnąć. Niestety się kiepie zbłaźniłeś tylko, bo ewidentnie słychać, że to jest na Śląsku, o babka godo. Idź próbować być śmiesznym gdzieś indziej.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-03-28, 13:08 4
Spoko babcia! Miała już wk🤬a na tych patusów ławkowych, ta mopsiara co tam na ławce przesiaduje z osiemsetplusem ma ubaw,ale prawde im babcia powiedziała. Siedzą k🤬y na socjalnych mieszkaniach i tylko degustacja harnasi się odbywa
Zgłoś
Zgniłek3 2025-03-28, 13:38
Batman_ napisał/a:

Standardowe głupie p🤬lenie, żeby zabłysnąć. Niestety się kiepie zbłaźniłeś tylko, bo ewidentnie słychać, że to jest na Śląsku, o babka godo. Idź próbować być śmiesznym gdzieś indziej.

Widać, że z Sosnowca jesteś i uraziłem twoje ego.
Nie spinaj się bo wylewu dostaniesz.
Zgłoś
Marek695454 2025-03-28, 14:13
Typowy wyborca pisuaru
Zgłoś
Wujek_Bukake 2025-03-28, 14:30 2
joti napisał/a:

Zwykła śląska patologia, standard ich społeczeństwa.

Na ślunsku się jeszcze nikt mądry nie urodził.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-28, 16:04
@Marek695454: Jak szukasz c🤬ja do dupy to polecam zagadać z twoim_czarnym_panem. Jak wrócil z lodów u Abdula to pewnie i dla ciebie znajdzie chwilę byście wzajemnie realizowali swoje pasje
Witamy nowego użytkownika, kolega od dużego Romka?
Zgłoś
ism 2025-03-28, 16:04
Brawo babciu! <3 Trzeba ostro z tałatajstwem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem