📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
🔥
Szeryf usypia czarnego
- teraz popularne
🔥
Up🤬lił mu lusterko
- teraz popularne
🔥
Jebło aż miło
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Menelice wypasione na 800+ i innych bonusach prowokują babcię. Tą menelską manierę w głosie da się rozpoznać wszędzie
Cezzar napisał/a:
Ale zap🤬lała z tą laską xD
Jak Szewińska w Tokio

Dostojny napisał/a:
Żeby nap🤬lać patologiczne k🤬y po łypie, ale bez kamer
Dokładnie.Team babcia.
Pathron napisał/a:
Przecież po głosie tej pierwszej patusiary słychać że to meliniara. Ta druga świętoszka przed kamerą udaje żeby nie przeklinać a gówniak i tak pierwsze słowo w życiu to powie kulwa. I taki już jest z tą patologią
to są menele znane z kanalu chyba papa smerfik i jak to ogarnąć , cos takiego. bezdomne pijusy i ćpuny , widac dostali jakies mieszkanie z tego co babuszka mowi
Babcia ma dosyć pasożytów, patusów i osiedlowych beneficjentów 800+
Wiecie czemu baba tak zaragowala? Bo jest bezsilna wobec tego co ja wk🤬ia. Bo j3bala 50 lat w zakladzie pracy, i teraz dostaje glodowa eme. A poborowi dostaja wszystko pod ryj, i ciagle dej dej.
Nie tylko ja to wk🤬ia, ale ja jeszcze mam rece zdrowe i jakos daje rade.
Nie tylko ja to wk🤬ia, ale ja jeszcze mam rece zdrowe i jakos daje rade.

Zgniłek3 napisał/a:
Ah ten Radom albo i inny Sosnowiec...
Standardowe głupie p🤬lenie, żeby zabłysnąć. Niestety się kiepie zbłaźniłeś tylko, bo ewidentnie słychać, że to jest na Śląsku, o babka godo. Idź próbować być śmiesznym gdzieś indziej.
Spoko babcia! Miała już wk🤬a na tych patusów ławkowych, ta mopsiara co tam na ławce przesiaduje z osiemsetplusem ma ubaw,ale prawde im babcia powiedziała. Siedzą k🤬y na socjalnych mieszkaniach i tylko degustacja harnasi się odbywa
Batman_ napisał/a:
Standardowe głupie p🤬lenie, żeby zabłysnąć. Niestety się kiepie zbłaźniłeś tylko, bo ewidentnie słychać, że to jest na Śląsku, o babka godo. Idź próbować być śmiesznym gdzieś indziej.
Widać, że z Sosnowca jesteś i uraziłem twoje ego.
Nie spinaj się bo wylewu dostaniesz.
joti napisał/a:
Zwykła śląska patologia, standard ich społeczeństwa.
Na ślunsku się jeszcze nikt mądry nie urodził.
@Marek695454: Jak szukasz c🤬ja do dupy to polecam zagadać z twoim_czarnym_panem. Jak wrócil z lodów u Abdula to pewnie i dla ciebie znajdzie chwilę byście wzajemnie realizowali swoje pasje
Witamy nowego użytkownika, kolega od dużego Romka?
Witamy nowego użytkownika, kolega od dużego Romka?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie