📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
brakuje ujecia na dół jak tam wysoko jest przez co zostaje niedosyt
W życiu bym nie wsiadł na coś takiego w jakimś gównostanie
Nie zawiodłem się,leci piwerko.
Trzeba być dobrym pojebem, aby coś takiego postawić - piwko za pomysł
Jebie fejkiem na kilometr
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2021-07-12, 18:41 ]
ntv.ru/novosti/2577904/
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2021-07-12, 18:41 ]
ntv.ru/novosti/2577904/
Zakładam, że ta huśtawka przeszła rygorystyczne testy, ma regularne kontrole stanu technicznego i była projektowana właśnie do takich zadań przez sztab odpowiednio wykwalifikowanych osób.
gorczański napisał/a:
W życiu bym nie wsiadł na coś takiego w jakimś gównostanie
ja bym mógł, jednak kurwa zeskoczyć bym nie zeskoczył "kto dalej skoczy" jak te tępe pizdy
Według artykułu nie zapięły pasów, które podobno na tej huśtawce są. No i nic poważnego im się nie stało, więc pewnie poniżej jest półka skalna, której pod tym kątem po prostu nie widać.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Zakładam, że ta huśtawka przeszła rygorystyczne testy, ma regularne kontrole stanu technicznego i była projektowana właśnie do takich zadań przez sztab odpowiednio wykwalifikowanych osób.
oczywiście wujek tadeusz tam regularnie jeździ na kontrole raz na jakiś czas , znaczy był raz kiedyś jak słupki szalowali .testy też były bo się ciotka Grazyna huśtała wiec powinno sporo wytrzymam bo pod ciotką to sporo rzeczy już jebło , kręgosłup Tadeusza chociażby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów