Mam nadzieję, że trafią na jakieś badanie lub przynajmniej jako magazyny części zamiennych
Ci "ludzie" są niereformowalni. Jak pisał kolega wyżej trzymać jako magazyn części. Wyciąć co potrzebne a reszta do dołu z wapnem.
Trochę szkoda. To co zostanie można zapuszkować (dosłownie) i wysłać gdzieś do głodującej Afryki.
. Przerobić ich na mączke i na pole.
sprawa nie jest wcale taka oczywista, skoro w kraju o 6 mln populacji w krótkim czasie zatrzymuje się 50 000 osób ( w Polsce ogólna ilośc osadzonych to ok 80 000) to albo to bardzo niebezpieczny kraj albo kolejne władze totalitarne. Jak jest na prawdę nie mam zamiaru się przekonywać ale Salwador wielokrotnie był oskarżany o łamanie praw człowieka, tortury i skazywanie na podstawie znikomym dowodów.
Ta kurwa niewiniątka same. Spójrz na te mordy. Łamanie praw człowieka? To śmiecie nie ludzie.
sprawa nie jest wcale taka oczywista, skoro w kraju o 6 mln populacji w krótkim czasie zatrzymuje się 50 000 osób ( w Polsce ogólna ilośc osadzonych to ok 80 000) to albo to bardzo niebezpieczny kraj albo kolejne władze totalitarne. Jak jest na prawdę nie mam zamiaru się przekonywać ale Salwador wielokrotnie był oskarżany o łamanie praw człowieka, tortury i skazywanie na podstawie znikomym dowodów.
Sadzisz, ze ktorys z nich jest nie winny?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów