📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kartky nie wie co to kość w uchu ale wie co to kosa w klacie. Pozdrówki.
Ludzie siedzą w domu i szukają sensacji przez okno. Żałosne te wideo
@alucard321
żałosna to jest Twoja wypowiedź
żałosna to jest Twoja wypowiedź
do wszystkich co mi kaza wyciagnac kija z dupy. zajebiscie usmialem sie przy tym...
nwonigers napisał/a:
do wszystkich co mi kaza wyciagnac kija z dupy. zajebiscie usmialem sie przy tym...
Uśmiałeś się przy wyciąganiu kija z dupy, a twierdzisz, że filmik jest nieśmieszny? Dziwne masz poczucie humoru.
nwonigers napisał/a:
szczerze nie wiem jakim zyciowym zerem trzeba byc zeby nagrywac takie gowno z taka radoscia zeby to jesszcze komentowac. tyle rzeczy mozna robic, widac sobie imbecyl znalazl zajecie odpowiednie dla swojego poziomu. no w glowie sie to nie miesci.
Który z tej dwójki to Ty?
nwonigers napisał/a:
szczerze nie wiem jakim zyciowym zerem trzeba byc zeby nagrywac takie gowno z taka radoscia zeby to jesszcze komentowac. tyle rzeczy mozna robic, widac sobie imbecyl znalazl zajecie odpowiednie dla swojego poziomu. no w glowie sie to nie miesci.
bez przesady, po prostu kwarantanna, to chociaż tyle rozrywki
Panie i Panowie, nagrywający to raper Kartky, nagranie było na jego insta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów