Harry jak dzieje ci sie krzywda to mrugnij.
szczerze nie wiem jakim zyciowym zerem trzeba byc zeby nagrywac takie gowno z taka radoscia zeby to jesszcze komentowac. tyle rzeczy mozna robic, widac sobie imbecyl znalazl zajecie odpowiednie dla swojego poziomu. no w glowie sie to nie miesci.
wyciag kija z dupy. sadzac po wypocinach jakie tu wypisujesz to juz pewnie jest przyrosniety w jelito
szczerze nie wiem jakim zyciowym zerem trzeba byc zeby nagrywac takie gowno z taka radoscia zeby to jesszcze komentowac. tyle rzeczy mozna robic, widac sobie imbecyl znalazl zajecie odpowiednie dla swojego poziomu. no w glowie sie to nie miesci.
Wyjmij kija z dupy. Ja się uśmiałem fajnie. Takie podśmiechujki przy zachowaniu pełnej kultury w rozmowie co do dwóch cudaków robiących co najmniej coś dziwnego pasują tu bardziej niż 90% gówna co tu ostatnio trafia.
szczerze nie wiem jakim zyciowym zerem trzeba byc zeby nagrywac takie gowno z taka radoscia zeby to jesszcze komentowac.
A w jaki sposób wyciągnąłeś wnioski, ze nagrywający jest życiowym zerem? Sytuacja niecodzienna i śmieszna, koleś nikogo nie obraza. Skąd wiesz, ze nie jest np. lekarzem, albo prezesem firmy?
tyle rzeczy mozna robic, widac sobie imbecyl znalazl zajecie odpowiednie dla swojego poziomu
Film trwa niecałe 4 minuty, co chcesz w tym czasie zrobić, zbawić świat?
Pewnie jesteś Harrym albo Indiana z filmu i dlatego się pultasz
Weź daj mi spokój.szczerze nie wiem jakim zyciowym zerem trzeba byc zeby nagrywac takie gowno z taka radoscia zeby to jesszcze komentowac. tyle rzeczy mozna robic, widac sobie imbecyl znalazl zajecie odpowiednie dla swojego poziomu. no w glowie sie to nie miesci.
wyjmij kij z dupy albo sobie wloz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów