📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
🔥
Pijany Ukrainiec
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To chyba kasa we francuskim urzędzie, gdzie wydają zasiłki.
Trzeba było wkleić ten obrazek to by wiedzieli a nie tylko tekst podpierdalasz.
jbzd.pl/obr/466749/heheszki
jbzd.pl/obr/466749/heheszki
No ale prawdziwe. Browar.
jak ktoś nie miał takiej sytuacji to nie wie co to realne życie w Polsce.
Widzę, że nikt nie widzi sedna problemu tylko wszyscy jadą po kolejkowiczach...
Sedno... Dlaczego ta kasa była kurwa nieczynna? Jeśli sklep jest wyposazony w powiedzmy 3 kasy to bezwględnie przy kazdej powinien czuwac pracownik.
aaaa, no i zmieniłbys autorze te zwierzęta na, hmm, lemingi? zombie? no w każdym razie na cos co jest głupie, ale ma swoje zarobione pieniadze.
Sedno... Dlaczego ta kasa była kurwa nieczynna? Jeśli sklep jest wyposazony w powiedzmy 3 kasy to bezwględnie przy kazdej powinien czuwac pracownik.
aaaa, no i zmieniłbys autorze te zwierzęta na, hmm, lemingi? zombie? no w każdym razie na cos co jest głupie, ale ma swoje zarobione pieniadze.
Twój avatar wyraża więcej słów niż opakowanie rafaelo
@Piti1234555 Ale też zauważ, że człowiek od czasu do czasu potrzebuje przerwy na:
= szczanie
= sranie
= jedzenie
= picie
Więc czasami można, wybaczyć, że nie ma wszystkich kas otwartych.
= szczanie
= sranie
= jedzenie
= picie
Więc czasami można, wybaczyć, że nie ma wszystkich kas otwartych.
ja pierdole... jak widze, ze jest tylko 1 kasa czynna a kolejka na 15 osob, to wiem, ze zaraz otworza kolejna i nie czekam jak jebany leming do pierwszej kasy...
@dzisiaj ta, pójdziesz do drugiej a otworzą trzecią, zanim przejdziesz to ta też już będzie pełna.
Ja zamiast czekać w kolejce, to grożę ludziom przede mną nożem i mnie przepuszczają grzecznie. Taki se spryciula jestem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów