📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up Nie wolno jeść kebabów, bo wtedy źli ludzie do nas przybywają. Lepiej zjeść kiełbasę z grilla polaną ostrym sosem.
@up
sosy to zło. do kiełby tylko musztarda
sosy to zło. do kiełby tylko musztarda
Tez tesknicie za tym zajebistym papierem z czasow komuny i po ktory tak fajnie drapal po dupsku ?
*sypki drift po blacie*
Za komuny to się bilety z komunikacji miejskiej zostawiało. Następnie składało się na pół i jeszcze raz na pół. Odrywało się róg tak, by po rozłożeniu zostawała dziurka na środku biletu (troszku większa niż na starych-tekturkowych biletach PKP). Tam wkładało się palec, wycierało dupe, a oderwanym kawałeczkiem wydrapywało resztki spod paznokcia.
Za komuny to się bilety z komunikacji miejskiej zostawiało. Następnie składało się na pół i jeszcze raz na pół. Odrywało się róg tak, by po rozłożeniu zostawała dziurka na środku biletu (troszku większa niż na starych-tekturkowych biletach PKP). Tam wkładało się palec, wycierało dupe, a oderwanym kawałeczkiem wydrapywało resztki spod paznokcia.
Młody mnie rozjebał na łopatki
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów