Murzyn murzynowi murzynem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Murzyn murzynowi murzynem
dyskwalifikacja, na plantacje z nim
Vasqesii napisał/a:
Asfaltowy sport w burgerolandii
I tak lepsze niż strzelanie do cywilów w Buczy.
Za dotknięcie obręczy kosza, siatki czy tablicy powinien być wylot z boiska.
jasne !
mieli na bank zatarg, dynamika ruchu wymagała już odruchu warunkowego, nawet nie była to przeciwaga czy też ruch autonomiczny kończyny samowolnie wynikający z ant otomi korpusu ciała, wiec nie pierdol tu
nie musiał wypychać kolana do przodu i tak sie naprężać
mwaski napisał/a:
I tak lepsze niż strzelanie do cywilów w Buczy.
Zaś ta bandera się udziela! I co mamy płakać nad buczą? Twój prezydent nawet nie przeprosił za rakietę która uległa awarii i zabiła Polaków. Banderowskie dno!
Edit: Powiedz mi płaci Ci ktoś za te komentarze, czy po prostu taki zryty beret masz? Może masz żonę ukrainkę i taki waleczny w internecie jesteś?
Nie trzeba było małpiego ryja pchać pod kończynę chytną drugiej małpy, dobrze mu tak
nyga koszykuffka
"Murzyn murzynowi murzynem" - kopniety jest bialy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów