📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie będę tego nawet czytał, bo się nie będę wkurwiał przez tę szarą masę jebanych roboli... A dla Piotra szacun się należy mimo wszystko. Jebać hejtami za to można Pudzillę, Mameda i piłkarzy, których nie można nazwać sportowcami tylko jebanymi aktorami.
Drugi skok lepszy, a nawet gdyby pierwszy skok był lepszy, to i tak japońców moim zdaniem byśmy nie dogonili, skakali dalej.
ha! Nie mam facebook'a!
Co, cebulaki?
Wygrywa (wygrywają) to jest git.Przegrywają to już nie cacy?
Pamiętam jak na Małyszu psy wieszali, że już się "wypalił". Podobnie z Kubicą i Kowalczyk.
Gdy już będę emerytem (dobra, żart - przecież nie dotrwam) ... kiedy będę już stary, to opowiem bliskim, jaka duma przepełniała człeka w naszą 'złotą' Sobotę i całą Olimpiadę. Wspomnę, że pamiętam Małysza, Korzeniowskiego i wielu innych, którzy pozwolili mi zapomnieć o tej całej szarości i przypomnieli mi, że jestem z dumnego i zaprawionego w bojach, wielkiego narodu.
Amen.
Co, cebulaki?
Wygrywa (wygrywają) to jest git.Przegrywają to już nie cacy?
Pamiętam jak na Małyszu psy wieszali, że już się "wypalił". Podobnie z Kubicą i Kowalczyk.
Gdy już będę emerytem (dobra, żart - przecież nie dotrwam) ... kiedy będę już stary, to opowiem bliskim, jaka duma przepełniała człeka w naszą 'złotą' Sobotę i całą Olimpiadę. Wspomnę, że pamiętam Małysza, Korzeniowskiego i wielu innych, którzy pozwolili mi zapomnieć o tej całej szarości i przypomnieli mi, że jestem z dumnego i zaprawionego w bojach, wielkiego narodu.
Amen.
Skoku Piotrka nie będę komentował bo każdy dawał z siebie wszystko,ale takiej ilości reklam w publicznej tv to nawet na Polsacie nie widziałem..Odemnie gratulacje dla całej drużyny.I dziękuję całej Polskiej reprezentacji na olimpiadzie.Zobaczcie na jakich miejscach są w klasyfikacji medalowej bogate kraje z warunkami alpejskimi np.Włochy,Francja maja obiekty do trenowania i kasę a nasi maja stare hale i lód z węza strażackiego na boisku a jakie mamy wyniki.To tylko potwierdza tezę ze Polak jak ma przejebane jest zdolny do wielkich czynów.Jeszcze raz dziękuje wszystkim naszym sportowcom bo jestem pewien ze każdy daje z siebie wszystko*..
*Oprócz pilkazy
*Oprócz pilkazy
Nie zmienia faktu że Żyła ostatnio pierdoli skoki. No ale cóż reklamy ważniejsze.
Jebał pies tą olimpiadę. Pożywka dla mas. Byleby plebs wpierdolił mordę w telewizor i o bieżących problemach nie pamiętał.
Zawsze, gdy widzę jak skacze Piotrek, to mam taki obraz przed oczami:
Czy tylko on robi takiego "szympansika" na rozbiegu ?
Czy tylko on robi takiego "szympansika" na rozbiegu ?
jebana żyła. Wiedziałem, że zjebie.
zawsze wkurwiał mnie jego ryj.
celebryta jebany.
chlaj więcej morusie
zawsze wkurwiał mnie jego ryj.
celebryta jebany.
chlaj więcej morusie
trzeba dac sobie w zyle..
Cytat:
Z pozdrowieniami dla wszystkich pseudokibiców!!!! Kazdy kto miał jaka kolwiek stycznośc z prawdziwym sportem,dwa razy sie zastanowi zanim cos tu napisze!!!! Wiec pamietaj Piotr Żyła- Official prawdziwi kibice nigdy nie Cie nie zawioda!!! A cala reszta niech idzie kibicowac naszej reprezentacji PIŁKI NOŻNEJ,bo im do skoków kosmicznie daleko!!!
Przeinteligentni ludzie tam się udzielają Piłki nożnej w ogóle nie oglądam ale trzeba przyznać, że polscy kibice akurat potrafią sobie po łbach skakać, żeby tylko kibicować swojej drużynie, nie ważne jak nisko w tabeli są ich ulubieńcy. Co do ww pani, jej entuzjazm prawdopodobnie będzie malał wprost proporcjonalnie do odległości skoków Piotrka
kuurwa dałem Ci piwo bo myślałem że jedziesz na tego partacza!! ale ty kurwa odwrotnie na Polski Naród jedziesz!! oooo TY KURWO!! Proszę ad-ministerstwo o odjęcie piwa Skurwielowi (temu co wstawił to zdjęcie)!! a żYŁA pedał i cwel!! i wcale nie jest śmieszny :żyd_to_pedał:
Ten obłęd w oczach
Żeby się chłopak nie zważył przypadkiem. Z taką psychiką wątpie, że udźwignie. Tak czy srak, chłopaki są w czołówce. A żadnemu z nas ten medal życia nie zmieni. Polaczkowaty hejt pierdolony czas zacząć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów