Duża zabawka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Duża zabawka
Sunday napisał/a:
Duża zabawka
i w chuj droga, dam piwo temu kto pierwszy poprawnie napisze jakiego to śmigłowca model...
Halman napisał/a:
i w chuj droga, dam piwo temu kto pierwszy poprawnie napisze jakiego to śmigłowca model...
Nie interesuje nas to
Mamoooooo, skrzydełko się zepsuło w helikopteru
I bardzo dobże sie stao. Nie morze byc tak rze bogacz ma i sie bawi a dzieci nie majo i płaczo. Rzont powinien opodatkować bogaczy zarabiających powyżej 4000 brutto i wprowadzić program „zabawka RC+„ na każde dziecko!!
Touch_Of_Madness napisał/a:
I bardzo dobże sie stao. Nie morze byc tak rze bogacz ma i sie bawi a dzieci nie majo i płaczo. Rzont powinien opodatkować bogaczy zarabiających powyżej 4000 brutto i wprowadzić program „zabawka RC+„ na każde dziecko!!
Mam nadzieję że mowa tu o €...
Bo jak PLN to albo jesteś uchodźcą z Kambodży albo masz max 14 lat :p
Aktualnie 4k to już nawet nie klasa średnia...
DiKej napisał/a:
Mam nadzieję że mowa tu o €...
Bo jak PLN to albo jesteś uchodźcą z Kambodży albo masz max 14 lat :p
Aktualnie 4k to już nawet nie klasa średnia...
Patrząc na obecną inflację, zakrawa to o granicę ubustwa XD
'Ubóstwa" - poprawię tą literówkę, bo jeszcze nieświadomie rozpętam jakąś gównoburze.
Kurwens, to jest na prawdę zabawa dla bogatych. Taki jeden silnik z turbiną, bez osprzętu, do modeli RC to koszt kilku tysięcy eurasow, nie wspominając o całej reszcie. Obstawiam że sama ta "stłuczka" z gruntem to jakbyś w jedną sekundę stracił 5 letnie auto średniej klasy.
Szkoda, że łba mu nie poszatkowało to wielkie śmigło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów