Sry, że taka jakość ale upload z YT nie działa a mam za słabe łącze, żeby wrzucać film 50 mb, a cichy dźwięk to wina filmu.
Sry, że taka jakość ale upload z YT nie działa a mam za słabe łącze, żeby wrzucać film 50 mb, a cichy dźwięk to wina filmu.
666mario666 - ja bym powiedzial, że policja postąpiła słusznie i w sumie nalezy im się pochwała, ze sprawę potraktowali poważnie, a gościa nie wyśmiali. W końcu w tym zjebanym państwie każdy ma prawo zgłosić problem na policje.
@all-up, wydawanie pieniędzy na rozrywkę to coś złego? Miał prawo wydać pieniądze w taki sposób, miał prawo grać, nie wiecie, czy on był nolifem, ale raczej nie był, bo skąd nolife by miał tyle pieniędzy na granie? Wydał pieniądze, ciężko pracował i jakiś skurwysyn mu to wszystko zniszczył, i jeszcze, kurwa, bronicie tego skurwysyna... Boziu, zniszcz Ziemię, wstydzę się bycia ziemianinem...
A ciekawe, co powiecie, jak Wam ukradną dokumenty z dysku twardego. Co, pójdziecie na policję, powiecie że plik miał 287 kilobajtów i nie istnieje w rzeczywistości? Też by was, kurwy, wyśmiali!
Po pierwsze - jakby nie wydawał kasy na pierdoły zamiast normalnie jak człowiek na rozrywkę (czyt. kupić se za to browary i iść w miasto z kolegami) to by Kamil nie musiał przy upierdolonym stole o tym mówić....
Po drugie - nie kryje gościa bo jakbym znał jego adres to bym go podjebał.
Po trzecie - Nie mieszaj do tego Bozi - toć to ona gry wymyśliła (tak samo jak i inne ciulstwa na tej chorej planecie).
I po czwarte "primo ultimo" - Jak mi ukradną dokumenty z dysku twardego to nie pójdę na Policję bo pierwsze o co taka "kurwę" jak ja zapytają to to czy mam legalnego Windowsa...
(tyle że nie wiem czy masz na myśli kurwy = policję, czy kurwy = między innymi mnie, pardon jeśli źle zrozumiałem).
Po pierwsze - jakby nie wydawał kasy na pierdoły zamiast normalnie jak człowiek na rozrywkę (czyt. kupić se za to browary i iść w miasto z kolegami) to by Kamil nie musiał przy upierdolonym stole o tym mówić....
Po drugie - nie kryje gościa bo jakbym znał jego adres to bym go podjebał.
Po trzecie - Nie mieszaj do tego Bozi - toć to ona gry wymyśliła (tak samo jak i inne ciulstwa na tej chorej planecie).
I po czwarte "primo ultimo" - Jak mi ukradną dokumenty z dysku twardego to nie pójdę na Policję bo pierwsze o co taka "kurwę" jak ja zapytają to to czy mam legalnego Windowsa...
(tyle że nie wiem czy masz na myśli kurwy = policję, czy kurwy = między innymi mnie, pardon jeśli źle zrozumiałem).
nie bądź śmieszny, nie dla każdego wyjebanie z kolegami na browar jest rozrywką, inni wolą napierdalać w grę, a inni jechać na dziwki, a inni obejrzeć filmjakby nie wydawał kasy na pierdoły zamiast normalnie jak człowiek na rozrywkę (czyt. kupić se za to browary i iść w miasto z kolegami)
W stworzenie tej postaci włożył swoją ciężko zarobioną kasę, i sporo czasu.
@all-up, wydawanie pieniędzy na rozrywkę to coś złego? Miał prawo wydać pieniądze w taki sposób, miał prawo grać, nie wiecie, czy on był nolifem, ale raczej nie był, bo skąd nolife by miał tyle pieniędzy na granie? Wydał pieniądze, ciężko pracował i jakiś skurwysyn mu to wszystko zniszczył, i jeszcze, kurwa, bronicie tego skurwysyna... Boziu, zniszcz Ziemię, wstydzę się bycia ziemianinem...
A ciekawe, co powiecie, jak Wam ukradną dokumenty z dysku twardego. Co, pójdziecie na policję, powiecie że plik miał 287 kilobajtów i nie istnieje w rzeczywistości? Też by was, kurwy, wyśmiali!
Widzę ty też jesteś nolife skoro porównujesz kradzież jakiejś rzeczy z gry do jakichś ważnych dokumentów. Takie typowe nolifowe argumenty...
The sims 2010
Wydal kase na co chcial. Moze gral 1h dziennie przez 3 lata sie dorobil a mu jakis chujek ukradl w 1 godzine wszystko? Zlodziejstwo to zlodziejstwo i trza je tepic -
A ty tam co pijesz piwo a masz nielegalnego windowsa. powiem ładnie - nie pij 1 browara dzien w dzien przez miech i bedziesz mial. A jak nie... TO WYPIERDALAJ NA LINUKSA zlodzieju. ot co
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów