📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pierwszy raz widzę, by butelka z żołądkiem działały jako naczynia połączone. Zwykle przy takim uderzeniu piana spierdala z butelki, a tu proszę.
koleżanka chyba zadowolona że ją obżygał
Widać koleżanka lubi takie zabawy. Ktoś obrzyga ktoś oszcza jeszcze inny postawi klocka na glowie i wracasz później z taką księżniczka nad ranem autobusem
wow, gość rzyga, macie więcej takich filmików?
btw. @elfis - "rzygać" pisze się przez er-zet, bo to czynność długotrwała..
btw. @elfis - "rzygać" pisze się przez er-zet, bo to czynność długotrwała..
Koleżanka widać nie takie rzeczy i to w większych ilościach już na siebie przyjmowała...
Henry wyraził w ten sposób co myśli o takich imprezkach. Ważne że laseczka w czerwonej koszulce uśmiechnięta.
a ja mam takie pytanie, wie ktos moze co to za piwo w niebieskiej butelce ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów