📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
prześwituje mu ta kora nieco... ale wyjebane mam... masz piwko
Miałem nadzieję, że to będzie "pełne" drzewo i zaraz zlecą się specjaliści twierdzący że "żeby być silnym, wcale nie trzeba trzymać diety i chodzić na siłownie, wystarczy robić pompki na świeżym powietrzu."
żeby być silnym, wcale nie trzeba trzymać diety i chodzić na siłownie, wystarczy robić pompki na świeżym powietrzu.
te ich drzewa są puste w środku więc nie są raczej tak ciężkie jak reszta
kto kiedys wykupil asygnate i zapierdalal przy drewnie w lesie nosil takie pelne klody:) pozdro
On poprostu podnosi sama korę z tego drzewa i dlatego daje rade sam też bym to podniósł
kir3k napisał/a:
On poprostu podnosi sama korę z tego drzewa i dlatego daje rade
O kurwa, dobrze że powiedziałeś!
je drzem bo w drzemie siła drzemie
Dałam się nabrać
i tak stary wygląda Górnictwo. Na szychte nosze z 6 - 7 taki kuloczków do ściany na wzmocnienie obudowy, a później cięcie, olunki i to wszystko przy 40C stopni przy 90% wilgotności powietrza i zapyleniu..... Ludzie nie zdajecie sobie sprawy jak ciężko tam jest... i to za 3200zł na rękę. tyle ma kierowniczka w biedronce....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów