Czy boicie się czasem, że sraką wyrwiecie ze ściany wasz fikuśny sracz, a nie chcecie robić odpływu od spodu i zniszczyć sobie podłogi? Oto rozwiązanie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie rozumiem co oni widzą w tych zalanych wodą prawie pod krawędź muszli kiblach.
W usa geberit nie ma racji bytu
Nie wiem czy widzicie ale to sedes tylko do sikania. Zobaczcie jaki ma wąski odpływ. Znajoma taki kupiła to nawet nie wiedziała, że takie robią. Klocka w takim postawisz i problem:P
Zarejestruj napisał/a:
Nie wiem czy widzicie ale to sedes tylko do sikania. Zobaczcie jaki ma wąski odpływ. Znajoma taki kupiła to nawet nie wiedziała, że takie robią. Klocka w takim postawisz i problem:P
Może to taki pisuar dla kobiet, tylko jedyneczka.
Ja kiedyś spadłem z takim sedesem, bo się po prostu odkręcił jak na nim siedziałem.
Moje szczęście że był nisko zawieszony, to i mnie nie ochlapało ani nic się nie potłukło.
Sytuacja miała miejsce w pracy
Moje szczęście że był nisko zawieszony, to i mnie nie ochlapało ani nic się nie potłukło.
ukasz098 napisał/a:
Ja kiedyś spadłem z takim sedesem, bo się po prostu odkręcił jak na nim siedziałem.
XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów