Wynik wiadomy z góry jeszcze zanim cokolwiek się wydarzy ale no kurwa... "DO LWA KURWA, DO LWA?"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak już bić to dokładnie i mocno, w innych wypadkach te wypierdki po metr sześćdziesiąt skaczą i trzeba poprawiać.
Taki mały ze aż przykro go bić
Ciota się pruje, dostaje strzała i jedyną deska ratunku mówi że to on pierwszy oberwał. Nie za darmo ale ciut za słabo.
Taki zjeb ale dupe ma dobra
Jim_Carrey napisał/a:
znaczy się jebałbyś jego dupę ? nooo jedzie pedalstwem troche, lecz sie kurwa !
Uff, dobrze, że jakiś chłop stanął w jej obronie, chociaż należało jej się
Jim_Carrey napisał/a:
No dupa fajna, ta loszka w sumie tez calkiem spoko
Na dodatek zoofil co zadaje się z szympansicą.
Piękny strzał trochę słaby i szczęka zamortyzowała ten cios bo powinien poleżeć trochę
Żeby się dać trafić prosto w gębę takim "błyskawicznym" ciosem przez jakiegoś grubasa, to trzeba być rudą, pedalsko-wąsatą pizdą z fryzurą na czeskiego metala
Kurwa typowo jak z psami małe gówna musza zawsze szczekać a duże na spokojnie
Widząc młode pokolenie nasuwa się prosta myśl. WOJNA!!! To powinno zaradzić tej zarazie, ale wiecie taka światowa by nie mieli gdzie spierdolić, chociaż nie wiem czy wiedzą jak uciekać...Czeka, czekaj, zamówię Ubera.
takie sadzeniaki są najwięcej agresywne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów