I bądź tu kurwa miły.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
I bądź tu kurwa miły.
Ta gra to symulator spacerów dla uzależnionych od kompa.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym po nim następującym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Szulcu napisał/a:
Ta gra to symulator spacerów dla uzależnionych od kompa.
Chyba dla inwalidów.
up
a to nie to samo ?
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
a to nie to samo ?
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Macie tu moim zdaniem kilka lepszych akcji z dayz
Niby to tylko głupia zepsuta, gra, ale dzieją się tu mega pojebane akcje
Niby to tylko głupia zepsuta, gra, ale dzieją się tu mega pojebane akcje
Godne spiracenia?
Kiedyś grałem jak jeszcze to był mod do army. Są spiracone serwery
Czo?? gra Online o wychodzeniu z domu i drodze przez las... Ma ktoś telefon do kierownika ataku nuklearnego?
youtube.com/watch?v=6e4pO0sQz94
tu niezły psychol na yt jest więcej części ze spotkań z tym wariatem
tu niezły psychol na yt jest więcej części ze spotkań z tym wariatem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów