Kurwa, czego oni nie wymyślą. Ciekawe tylko czy to nie rozmiar ich prezerwatyw bo z skośnookimi to nic nie wiadomo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciałbym kiedyś polecieć do tej Japonii i przekonać się czy oni tak serio, czy sobie z nas jaja robią.
Pater patriae napisał/a:
Chciałbym kiedyś polecieć do tej Japonii i przekonać się czy oni tak serio, czy sobie z nas jaja robią.
...i możesz nie wrócić
srają sobie na ryje a palcówki się brzydzą.
To są zwykłe azjatyckie kondomy. Po prostu odkryli, że równie dobrze można ich używać w ten sposób
ten koles jest podobny do murzyna, tylko przefarbowac na czarno i murzyn ja ksie patrzy
To z pewnością pomysł zaciągnięty z ich prezerwatyw ;d
żółta wersja Ridge'a Forrestera?
Pater patriae napisał/a:
Niestety byłem (służbowo)... Niestety widziałem... Niestety oni tak serio...
@up
oj już nie przesadzaj. Czytam bloga kolesia, który pojechał tam sam, mając tylko słownik w ręku i dwa plecaki. Z tego, co pisze to nawet fajnie tam jest, a ludzie bardzo sympatyczni i pomocni.
Jak kogoś by to interesowało, to macie tutaj link do jego bloga -> oczami-fana.blogspot.com/2008_11_01_archive.html
oj już nie przesadzaj. Czytam bloga kolesia, który pojechał tam sam, mając tylko słownik w ręku i dwa plecaki. Z tego, co pisze to nawet fajnie tam jest, a ludzie bardzo sympatyczni i pomocni.
Jak kogoś by to interesowało, to macie tutaj link do jego bloga -> oczami-fana.blogspot.com/2008_11_01_archive.html
@Pater patriae
Ja latam do Japonii z 4-5 razy w roku w delegacje i powiem Ci jedno: stary, nie wyobrażasz sobie jakie tam jeszcze kurwa mają cuda
Ja latam do Japonii z 4-5 razy w roku w delegacje i powiem Ci jedno: stary, nie wyobrażasz sobie jakie tam jeszcze kurwa mają cuda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów