Koparko-ładowarka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Panie, to był ułamek sekundy, pojawiła się ta koparka znienacka, nie zdążyliśmy zareagować
I na kolegę zlecenie było od szefa.
Sam jesteś koparko-ładowarka
Dobrze że ma łychę , odrazu posprząta po sobie
nowynick napisał/a:
Koparka porządna brytyjska
Porządna jak kareta króla Karola.
Złota, a skromna.
Kurwa jakim trzeba być debilem i to w dodatku głuchym. Należało mu się. Choć osobiście wolę jak swiecą.
Kiepsko musiało być skoro nawet nie przystąpili do pionizacji
To jest element tamtejszej kultury. Od niepamiętnych czasów w satrapiach wschodnich, przy co znacznejszych inwestycjach (budowa zamku, pałacu, murów miejskich) składano w ofierze jakiegoś nieszczęśnika i wmurowywano go w fundamenty. Najczęściej pod głównym progiem albo bramą wjazdową.
kawior2007 napisał/a:
Kiepsko musiało być skoro nawet nie przystąpili do pionizacji
Chyba żeby wzięli rurę dwusetkę ustawioną w pionie i go do niej łopatą wrzucili
Co za jełopy..., Ja pierdolę, jak ten tępy naród w ogóle przetrwał do dzisiaj? Najgłupsza nacja świata.
I jak zwykle, jak coś odjebią (jeden ślepy drugi głuchy, wszyscy niedorozwinięci), to się zlatują karaluchy, wypełzają z każdego możliwego miejsca. Od kamery, z prawej, z lewej, zza murku, brakowało tylko spadochroniarza.Ha tfu na ten gównostan, nie wiem tylko, czy współczuć ofierze (jeśli przeżył - przy ich opiece zdrowotnej i zarobkach nie wróżę mu wesołej przyszłości). Jak zszedł, to chyba na jego miejscu uznałbym to za wybawienie, lepiej już chyba żyć w ruskim gułagu niż w tym śmierdzącym gównem pseudokraju.
I jak zwykle, jak coś odjebią (jeden ślepy drugi głuchy, wszyscy niedorozwinięci), to się zlatują karaluchy, wypełzają z każdego możliwego miejsca. Od kamery, z prawej, z lewej, zza murku, brakowało tylko spadochroniarza.Ha tfu na ten gównostan, nie wiem tylko, czy współczuć ofierze (jeśli przeżył - przy ich opiece zdrowotnej i zarobkach nie wróżę mu wesołej przyszłości). Jak zszedł, to chyba na jego miejscu uznałbym to za wybawienie, lepiej już chyba żyć w ruskim gułagu niż w tym śmierdzącym gównem pseudokraju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów