Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty głupi jestes? NIe zrozumiałeś krótkiego tekstu?
Nie skleiłeś 46 znaków, o tekście nie mówiąc.
Będąc głupim byłbyś obelgą dla głupich. Jakaś wyższa liga, he?
Niby czasem deszcz pada, ale będąc przywiązana do drzewa nie masz jak tej wody złapać.
40 dni bez żarcia to bujda, ale teoretycznie możliwe. 7 dni bez wody — to już niemożliwe.
Niby czasem deszcz pada, ale będąc przywiązana do drzewa nie masz jak tej wody złapać.
Dokładnie to samo chciałem napisać, nie da się przeżyć bez wody więcej niż 3-4 dni. Zakładając, że padał deszcz, mogła jeść mokre rośliny dookoła albo siedzieć z otwartą do góry gębą i dociągnąć tydzień, ale 40 dni to absolutnie niemożliwe.
Aaaaa, no tak! Skoro matka Kamali jest z tego plemienia to Kamala chyba powinna wycofać swoją kandydaturę na urząd prezydenta USA.
Trzeba bylo jeszcze dopisac ze w tym miejscu wlasnie w2004 roku Tusk przelatywal samolotem
a Wałęsa na podobnej kartce pewnie donosy na Kaczyńskich pisał!
[ Dodano: 2024-08-02, 08:56 ]
Ostatnie zdjecie utwierdza w przekonaniu ze to byla dieta grzybowa
Nie skleiłeś 46 znaków, o tekście nie mówiąc.
Będąc głupim byłbyś obelgą dla głupich. Jakaś wyższa liga, he?
Tłuku zajebany o czym ty piszesz? Chciałeś być smieszny a wyszło żałośnie, jak zawsze.
Egzotyczna przygoda, o której zapewne marzy niejedna kobieta
Tłuku zajebany o czym ty piszesz? Chciałeś być smieszny a wyszło żałośnie, jak zawsze.
Nastepny intelektualista 😄 co prawda ten tłuk zajebany nie pisał komentarza z myślą o tobie ale idealnie się wkomponowałeś w jego tekst. Pamiętaj, że lepiej zaorać pole niż siebie
Nastepny intelektualista 😄 co prawda ten tłuk zajebany nie pisał komentarza z myślą o tobie ale idealnie się wkomponowałeś w jego tekst. Pamiętaj, że lepiej zaorać pole niż siebie
napisał w odpowiedzi na moj komentarz a o czym myslał to nie wiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów